Γεια σας αγαπητοί συν-οδηγοί jimnyστές.
Είμαι από το Φεβρουάριο του 2009 κι εγώ μέλος της οικογένειας του αγαπημένου μας αυτοκινήτου - θηρίου - κατσικιού αφού πάντα ήμουν λάτρης της φύσης και των εξορμήσεων σε δύσκολες συνθήκες αλλά έπρεπε να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά για την πραγματοποίηση του ονείρου αυτού για ευνόητους λόγους. Πλέον με το jimny μου έχω κάνει κάποιες λίγες εκπαιδευτικού περιεχομένου εκτός δρόμου διαδρομές κι ακόμα όλα πάνω του είναι εργοστασιακά.
Σκόπευα στο τρέχον φθινόπωρο να κάνω σιγά σιγά τις πρώτες μετατροπές για βελτίωση των επιδόσεων αλλά επειδή ενδέχεται να φύγω με τη δουλειά στη Ρουμανία για 6 μήνες από το Νοέμβριο μάλλον θα το αναβάλλω για το φθινόπωρο του 2010. Έχω ήδη διαβάσει κάποιες κριτικές και σχόλια που είναι αρκετά διαφωτιστικά κι ευχαριστώ τα παλαιότερα και πιο έμπειρα μέλη για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές τους να διαφωτίσουν εμάς τους νεοφώτιστους. Ελπίζω να συμμετάσχω κι εγώ κάποια στιγμή σε κάποιες από τις εξορμήσεις ώστε να γνωριστούμε κι από κοντά.
Υ.Γ. Παραθέτω και μια φωτογραφία με το αμάξι λίγων ημερών (Φεβρουάριο 2009) σε μια από τις αναγνωριστικές μου εξορμήσεις στην Πάρνηθα.
Πολλούς χαιρετισμούς,
Μανώλης.