0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και ο λογος ειναι να συμπληρωσω εγω οτι ειχα στο νου μου 2-3 παραλιες καλυτερες αλλα λογω του οτι καποιοι ανεγκεφαλοι τις ιδιοτικοποιησαν με περιφραξη μενει μονο ο Αγ.Ιωναννης αλλα και η παραλια που αν μας κανιε θα παμε εκει στην περιοχη της Λαγομανδρας.αν οχι η αρχικη επιλογη ειναι πολυ καλη και απο αποψη χωρου και απο αποψη ασφαλειας για τα μικρα παιδια
Παράθεση από: Maria.jo στις Ιούνιος 05, 2007, 16:23και ο λογος ειναι να συμπληρωσω εγω οτι ειχα στο νου μου 2-3 παραλιες καλυτερες αλλα λογω του οτι καποιοι ανεγκεφαλοι τις ιδιοτικοποιησαν με περιφραξη μενει μονο ο Αγ.Ιωναννης αλλα και η παραλια που αν μας κανιε θα παμε εκει στην περιοχη της Λαγομανδρας.αν οχι η αρχικη επιλογη ειναι πολυ καλη και απο αποψη χωρου και απο αποψη ασφαλειας για τα μικρα παιδια(Εαν εχει κλεισει τη παραλια και δεν εχει προσβαση...)ΛΥΣΗ:α. Πας κοντα στο συρματοπλεγμα, β. Δενεις το συρματοπλεγμα (& μια κολωνα του) με τη μια ακρη ενος γερου ιμαντα,γ. Εφαρμοζεις την αλλη ακρη του ιμαντα στη πισω δεστρα του jimny,δ. Τραβας με αρκετη δυναμη!!!Εαν σου πει κατι ή καμμια σαχλαμαρα, του εξηγεις ευγενεστατα οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ σε αυτη τη χωρα, δεν εχει δικαιωμα να κλεισει καμμια παραλια & για κανενα λογο. Εαν παρ ολα αυτα επιμενει, αυτοματως παιρνεις τηλεφωνο το Λιμενικο και ενα καναλι (κατα προτιμηση τον ΑΝΤ1 Θεσσαλονικης...) και... ασε τα πραγματα να κυλησουν μονα τους!!! Αντε πια με το καθε ΜΑΛΑΚΑ καραγκιοζη που θεωρει τη θαλασσα και τις παραλιες τσιφλικι του!!! ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!