Λοιπόν..μιας και μου έτυχε και εμένα η περίπτωση του διακόπτη...
Βεβαια το Jimny μου το έχω απο το 2000 ψιλολογικό είναι κάτι θα βγάλει απο το συνεχές ανοιξε - κλείσε.
Αντιπροσωπεία Α κόστος 160€
Αντιπροσωπεία Β δεν έχουμε, πρέπει να μας το φέρεται εδώ και να το παραγείλουμε βάλουμε....190€
Χμμμ πολλάαααααα
Εξωτερικός ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων...ξέρεις πρέπει να βάλουμε διακόπτες ισχύος, δεν μπάινουν στην υπάρχουσα θέση, πρέπει να τους βάλουμε αλλού στο ταμπλώ, με νέα καλωδίωση(κοστος δεν ρώτησα...εφυγα μονο με την ιδέα
)
Γιάννης...δύο κυριλέ διακοπτάκια για παράθυρα(άλλαξα και τα δύο για να είναι ομοιόμορφα
) απο μαγαζί με ηλεκτρολογικά συναγερμούς κτλ 16€(είχε και φθηνότερους απο 3 € έκαστος)
Οι διακόπτες δεν χρειάζεται να είναι ισχύος μιας και ελέγχουν εντολές(η πλακέτα έχει ρελέ πάνω).
Εργαλεία που απαιτούνται : κολητήρι-κόληση, τρόμπα αποκόλησης, καλώδιο λεπτό, κοφτάκι, αν έχετε ένα dremel ή κάτι παρόμοι καλό είναι.
Εργασία γύρω στο τρίωρο,πιο πολύ είναι να καταλάβεις την φιλοσοφία του κυκλώματος μιας και ο πίσω διακόπτης(συνοδηγού) είναι παράλληλος με του συνοδηγού, έχωντας προπορία εντολών όμως, και ο μπροστά(οδηγού) έχει και τις επαφές για τα χρονικά Auto.
Το κύκλωμα και η όλη πατέντα θα μπεί σε φωτό σύντομα, μαζί με την ανάλυση και τα ρεύματα, για να μην παιδευεστε(χρειάζεται πολύμετρο για να δείτε τις επαφές).
Αlsot να σε καλά με τις ιδέες σου...