Ξεκινάμε Παρασκευή, λέγαμε πρωί αλλά η κούραση και η δουλειά δεν μας άφησαν...
Κατά τις 12:00 χτυπάει το τηλέφωνο...ο Παύλος...φίλε "γ@μω την γκαντεμιά μου είναι άρωστο το παιδί , δεν θα έρθουμε, στεναχωρημένος αλλά θα το ξανακάνουμε ρε φίλε μην σε νοιάζει..
Κατα τις 15:00 ραντεβού με το εκδρομικό της οικογένειας , ξεκινάμε, τράπεζες κτλ, ανοίγω το υπερgpsμου ->εύρεση->Πορταριά->προορισμός->η πλοήγηση αρχίζει(ζηλεύτε ρε με τα garmin
), χαβαλές είχει ξεκινήσει...
Περνάμε την Υλίκη, κοιτάω στον καθρέφτη, μαύρο jimny με κεραία....α είναι δικός μας αυτός λέω ωπα....και jimny ρωσικής κατασκευής απο πίσω...ανοίγω το cb, έχoντας καταλάβει περί ποιών ανώρημων
πρόκειται, τι γίνετε ρε παιδιά, πάμε...ρε συ λές...λέω ντριν ΜΑΝΩΛΗΣ(Ελα ρε που είσαστε ??Πορταριά μου λέει..εσείς?? στην Υλίκη..τα λέμε πάνω..)...στάση Λεβέντη...έχει βραδυάσει...πάμε...
Μπένουμε Βόλο, Σωτήρης πάει σε δουλειά ξεκινάμε για πάνω(α....ο Γιακούμος καταπληκτικός
) κρύο...ντρίν ..κοιτάω ....Τεο ελα ρε φίλε που είσαστε??Βολο του λέω εσεις?? (μου είπε αλλα δεν ήξερα τέλοσπάντων
), φτάνουμε στάση στο parking Επισκοπής( σημαδιακό-έχασε το πορτοφόλι της η Πόπη και γνωρίσαμε και την ασφάλεια του Βόλου μιας και κάποιος καλός άνθρωπος το παρεδωσε...) ..ξαναξεκινάμε...Πορταριά...Τριανταφυλλιές
Ο Ξενώνας πολύ καλός, τα δωμάτια υπέροχα και πεντακάθαρα, χιόνια τριγύρω....ντρίν το τηλέφωνο....Ταξιδιώτης...ελα ρε Δημήτρη που είσαστε??? Τριανατφυλλιές
μου λέει, είδα το Jimny σου..γνωριμία, έχει πάει 9....τηλ ελα ο gc ακούει...που είσαστε ωρε??? αφου με κοψοχόλιασε (θα έρθω αλλά θα ξαναγυρίσω και θα ξαναέρθω...ο μικρός...) σε καμιά ώρα νάσου τα παληκάρια.... γνωριμία αγκαλιές οικογενειακώς κτλ κτλ τι θα γίνει ρε θα φάμε??? ο Μανώλης και η Χαρά περιμένουνε κανένα δίωρο(είχανε φάει δηλαδή τα παιδιά , εκείνο το καταπληκτικό μπιφτέκι που τσακίσαμε μετά...)βουρ στην ταβέρνα...ΑΦΟΥ φάγαμε άρχισε το havale club και φύγαμε κατά τις 2 παρά...αντε καλυνύχτα....Τεο ξύπναμε το πρωί ρε φίλε
Τα υπόλοιπα τα είπε ο Νικος...οι στιγμές είναι καλύτερες όταν τις θυμάσε, παρά όταν τις περιγράφεις...ελπίζω να συνεχίσουμε να περνάμε καλά......
Καποτέ είχα βάλει μια υπογραφή "Ωρε καλά που πήγα Πήλιο" έλεγε ....ελπίζω εδώ να΄μείνει σε βάθος χρόνου...
Chriska άνοιξε Πορταρικά παραλειπόμενα και ατάκες..
Ευχαριστώ το παρελθόν για τα παιδιά που γνώρισαμε, και για αυτούς που ξανασμήξαμε.
Γιαννης-Πόπη-Ματίνα
PS : Να μαζέψουμε τις φωτό για να κόψουμε DVD........