0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αρχίζω λίστα για Παρασκευή πρωί αργά προς μεσημεράκι και την ώρα την βρίσκουμε!!!! ΩΩΩ Ε ΩΩ!!!! 1. xara manolis 2. anna 3. xenia 4. stsoft
Παράθεση από: russian jimny στις Φεβρουάριος 09, 2006, 14:18αρχίζω λίστα για Παρασκευή πρωί αργά προς μεσημεράκι και την ώρα την βρίσκουμε!!!! ΩΩΩ Ε ΩΩ!!!! 1. xara manolis 2. anna 3. xenia 4. stsoftΕμάς βγάλτε μας από τη λίστα συνάντησης. Δυστυχώς δεν μπορώ να κανονίσω ώρα γιατί εξαρτάται από πολλά πράγματα... (ξέρετε.. πόσες βαλίτσες θα έχω μαζί, τον κομμωτή μου, την μανικιουρίστα... ώρε ψώνιο που είμαι οεο.... ) . Όπως πάντα για όλα φταίνε "αι γυναιξί"
Δυστυχως δεν μπορω να ελθω .Καλα να περασετε.
Παράθεση από: 4WDPAVLOS4WD στις Φεβρουάριος 07, 2006, 21:48Εγώ ψήνομαι αν και θα έχω και οικογένεια μαζί , αλλά αν είναι για Σάββατο 80% μέσα γιατί Κυριακή πρωί μετά από Σαββατοτσιπουροβοτκαουισκογαργάρες και μεσημεριανή κοπή πίτας το βλέπω χλωμό .Δε μου λες ρε bilia η ορολογία σανίδι και όχι πέδιλο ανήκει σε snowboard , freestyle ή slalom ? OEOκαι γω αυτο σκεφτομουνα αλλα Σαββατο θα γινω φετες γιατι ειμαι σε αρχικο σταδιο με snowboard! Τελοσπαντων ,να τα παρουμε?
Εγώ ψήνομαι αν και θα έχω και οικογένεια μαζί , αλλά αν είναι για Σάββατο 80% μέσα γιατί Κυριακή πρωί μετά από Σαββατοτσιπουροβοτκαουισκογαργάρες και μεσημεριανή κοπή πίτας το βλέπω χλωμό .Δε μου λες ρε bilia η ορολογία σανίδι και όχι πέδιλο ανήκει σε snowboard , freestyle ή slalom ? OEO
...Τελικά φτιάχτηκε λίστα με τηλέφωνα αυτών που θα έρθουν για να έχουμε επικοινωνία;