Αποστολέας Θέμα: ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΙΟΦΤΕΣ.......με com  (Αναγνώστηκε 205887 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος filippos_kos

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΙΟΦΤΕΣ.......με com
« Απάντηση #120 στις: Ιούλιος 23, 2007, 16:37 »
Η αγκάλη μας είναι ορθάνοιχτη και τα σκυλιά δεμένα  <welc_

Denise

• Επισκέπτης
« Απάντηση #121 στις: Ιούλιος 23, 2007, 16:43 »
Merci bien, mon ami :-*

Αποσυνδεδεμένος maestria

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #122 στις: Ιούλιος 23, 2007, 16:55 »
Aloha  j12 και απο το σπιτι, δροσερή σαλατούλα και καρπουζάκι παγωμένο, must για την σημερινή μέρα.....

Αποσυνδεδεμένος maestria

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #123 στις: Ιούλιος 23, 2007, 17:03 »
Δίαιτα :'(

Να μήν κεράσω δλδ  γουρουνοπούλα, δίπλες και σάμαλι που φέραμε απο Καλαμάτα?  >:D  >:D >:D >:D ha ha ha ha

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #124 στις: Ιούλιος 23, 2007, 18:38 »
Βαλτή είσαι?

Αποσυνδεδεμένος kranas (x-nikos)

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #125 στις: Ιούλιος 23, 2007, 19:35 »
Δίαιτα :'(

Να μήν κεράσω δλδ  γουρουνοπούλα, δίπλες και σάμαλι που φέραμε απο Καλαμάτα?  >:D  >:D >:D >:D ha ha ha ha

Τι σας εχει κανει αυτο το παιδι και του κανετε ολοι πλακα? ? ? ? ? ? ha ha ha

Γιαννο μην τους ακους ελα μαζι μου που και εγω ειμαι στην συντηρηση να παμε να φαμε κανα δικιλο lol παγωτακι ....ξερεις αυτο με τα σιροπια και τα μπισκοτα απο πανω με τις σοκολατες και τις τρουφες.....και........και........και.............
Ας το καλαμπουρίσουμε ρε παιδιά!!!! κάνει καλό!!!!

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #126 στις: Ιούλιος 23, 2007, 23:27 »
Μπάαααα δεν μου κάνει αίσθηση πλέον, lol lol lol τω πήρα απόφαση σαν το τσιγγάρο(δεν με έπερνε δηλαδή κιόλας lol)
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #127 στις: Ιούλιος 24, 2007, 07:24 »
Ετσι, έτσι, Ατσαλάνθρωπος.... όνομα και πράγμα   cl

Denise

• Επισκέπτης
« Απάντηση #128 στις: Ιούλιος 24, 2007, 08:47 »
Μπάαααα δεν μου κάνει αίσθηση πλέον, lol lol lol τω πήρα απόφαση σαν το τσιγγάρο(δεν με έπερνε δηλαδή κιόλας lol)
             Το Μεσαίωνα είχαν τη γκιλοτίνα, το μαστίγιο, το φάλαγγα. Σήμερα, έχουμε ένα πιο αποτελεσματικό όργανο βασανισμού που ονομάζεται ζυγαριά μπάνιου. Στίβεν Φίλιπς(βρετανός θεατρικός συγγραφέας).
 Καμιά δίαιτα δε θα αφαιρέσει όλο το λίπος από το σώμα σας, γιατί το μυαλό είναι όλο λίπος. Χωρ'ις μυαλό, μπορεί να δείχνετε ωραίοι, αλλά το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κατεβείτε υποψήφιος σε εκλογές. Τζόρτζ Μπέρναρντ Σο (Ιρλανδός Συγγραφέας). ha ha ha

Denise

• Επισκέπτης
« Απάντηση #129 στις: Ιούλιος 24, 2007, 08:58 »
Έχω μια καταπληκτική δίαιατα. Επιτρέπεται να φας ό,τι θες, αλλά πρέπει να το τρως παρέα με χοντρούς γυμνούς ανθρώπους! Εντ Μπλούστοουν (αμερικανός συγγραφέας). eys shoc

Αποσυνδεδεμένος camelg4

• NewsLetter
  • Jimny
    • TZAKIA
« Απάντηση #130 στις: Ιούλιος 24, 2007, 09:15 »
Denise μας εκανες την καρδια περιβολη με αυτα που ειπαν ολοι αυτοι.Και οτι ειπα να αρχισω την διαιτα. lol lol lol
www.tsernikoudis.gr

Αιρεύονται γάρ έν αντί απάντων οι άριστοι, κλέος αέναον θνητών οι δε πολλοί κεκόρηνται όκωσπερ κτήνεα.

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #131 στις: Ιούλιος 24, 2007, 09:22 »
Ρε Μιχαλάκη, άσε τη δίαιτα στην άκρη.... Αρχίζεις από Δευτέρα... Διάλεξε εσύ ποιά Δευτέρα.....  Σήμερα είναι Τρίτη... Δευτέρες έχουμε πολλές μπροστά μας.... 

Δε πεινάω ακόμη, αλλά όποιος θέλει ας κοπιάσει πιο μεσημέρι.... εχω ταπεράκι χορτόπιτα της Denise... Υπ' όψη : μόλις ανοίξει το τάπερ, αδειάζει με τη μία.... ενα πράμα σαν σκασμένη σαμπρέλα.... δεν υπάρχει διάλειμα... μονομπουκιά δηλαδή...

Αντε καλη όρεξη...

Denise

• Επισκέπτης
« Απάντηση #132 στις: Ιούλιος 24, 2007, 09:27 »
Denise μας εκανες την καρδια περιβολη με αυτα που ειπαν ολοι αυτοι.Και οτι ειπα να αρχισω την διαιτα. lol lol lol
Μιχάλη, με αυτή τη ζέστη και να θες να φας δε μπορείς οπότε πάλι διάιτα κάνεις!!!!!!! roc2 j12. Γι' αυτό μου αρέσουν οι ζέστες.Ζήτω οι ζέστες!!!!!!!!!!!!!!! a105 a105 a105

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #133 στις: Ιούλιος 24, 2007, 11:41 »
 Το Μεσαίωνα είχαν τη γκιλοτίνα, το μαστίγιο, το φάλαγγα. Σήμερα, έχουμε ένα πιο αποτελεσματικό όργανο βασανισμού που ονομάζεται ζυγαριά μπάνιου. Στίβεν Φίλιπς(βρετανός θεατρικός συγγραφέας).

Δεν είχα αμφιβολία ότι κάποιος Βρετανός θα έλεγε αυτό το πράμα....
Και διατι να βασανιστούμε...??
Θα το πάρουμε σε μπόι lol
Ζυγαριά είχα και πρίν lol απλά είχα και μέση η οποία αν δεν ήταν τόσο επιβαρυμένη, σιγά μην στερούμουν το φαί ::) .
Tρόπο διαβίωσης πρέπει να αλλάξουμε....
Η δίαιτα άλλωστε είναι λοιμώδης νόσος που λέει και ένας φίλος lol lol lol lol lol lol lol( maestria δώστου χαιρετίσματα....και θα κανονίσουμε για την βόλτα lol)
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #134 στις: Ιούλιος 24, 2007, 11:43 »
Ρε Μιχαλάκη, άσε τη δίαιτα στην άκρη.... Αρχίζεις από Δευτέρα... Διάλεξε εσύ ποιά Δευτέρα.....  Σήμερα είναι Τρίτη... Δευτέρες έχουμε πολλές μπροστά μας.... 

Δε πεινάω ακόμη, αλλά όποιος θέλει ας κοπιάσει πιο μεσημέρι.... εχω ταπεράκι χορτόπιτα της Denise... Υπ' όψη : μόλις ανοίξει το τάπερ, αδειάζει με τη μία.... ενα πράμα σαν σκασμένη σαμπρέλα.... δεν υπάρχει διάλειμα... μονομπουκιά δηλαδή...

Αντε καλη όρεξη...

Χάρη και εγώ μπορώ να εξαφανίσω πράγματα στην στιγμή απο ταπεράκια....
πριν κανένα μισάωρο εξαφάνισα κάτι φασολάκια και μια μπαγκετούλα lol lol lol lol lol lol
Γιάννης Δημητρέλης