Γεια σας παιδιά
Λέγομαι Σάκης, από Θεσσαλονίκη, και είμαι ένας νέος και ευτυχής κάτοχος ενός μπλέ Jimny '02. Μεταχειρισμένο μεν, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Πάντως, ο τύπος που το είχε φαίνεται ότι ήταν μερακλής, γιατί του΄χε βάλει μέσα ολόκληρο ηχοσύστημα με σιντιέρα, mp3, καλιωδιώσεις κλπ, το οποίο φυσικά αφαίρεσε.
Δεν αφαίρεσε όμως, και μάλλον πολύ καλά έκανε, τα 50/50 λάστιχα και τις αλλαγμένες αναρτήσεις, που ψηλώνουν το αυτοκίνητο.
Το πήρα με 85.000 χλμ στα 11.000 ευρώ και θα έλεγα ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Δυστυχώς, για να πάρω έπρεπε να αποχωριστώ τον Λεωνίδα μου. Το πρώτο μου αυτοκίνητο και το πρώτο μου 4Χ4. Ενα Fiat Panda '93άρι, με το οποίο περάσαμε αξέχαστες στιγμές.
Είμαι σίγουρος όμως ότι το ίδιο θα γίνει και με τον Τζιμάκο.
Παιδιά, έχω μια απορία, όσον αφορά στην κατανάλωση βενζίνης.
Εντάξει, δεν περίμενα το Jimny να καίει λίγο, αλλά μου βγάζει αυτονομία 300 χλμ το γέμισμα. Το πάω με 120 χλμ/ώρα. Καίει πολύ στα 120; Καίει γενικά; Θα έπρεπε να βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα σε αυτονομία; Υπάρχει περίπτωση να αυξάνουν τόσο πολύ την κατανάλωση το αυξημένο ύψος και τα τακουνάτα λάστιχα;
Ποια είναι η "κανονική" του, οικονομική λειτουργία;
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, θα ήμουν υπόχρεος.
Επίσης, δεν ξέρω αν τυχόν υπάρχει οργανωμένμο παράρτημα της λέσχης στη Θεσσαλονίκη, ή κάποια συγκεκριμένη μέρα που τα μέλη βρίσκονται για καφέ μεσοβδόμαδα. Θα χαιρόμουν να γνωριστούμε κι από κοντά.
Να'στε καλά.
Καλά χιλιόμετρα