Καλησπερα σε ολους,
Αυτο που θα ηθελα να επισημανω ειναι οτι το προβλημα τουλαχιστον το δικο μου δεν λυνεται απο το 2007.
Την περασμενη πεμπτη ημουνα σε αντιπροσωπεια της suzuki και αλλαξα ρουλεμαν στο βασιλικο πυρο και συλεντ μπλοκ.
Απο το 2007 αλλαξα: 2 φορες δισκοπλακες, τακακια(με δικη μου πρωτοβουλια,μην τυχον ειναι πολυ φθαρμενα αλλα ητανε καινουρια και τα αλλαξα ,μουαγιε,ζαντες, ρουλεμαν στο βασιλικο πυρο,συλεντ μπλοκ και ροδελες πανω απο το βασιλικο πυρο στο καπακι.
Επισης εχω κανει 10 ζυγοσταθμισεις εκ των οποιον η μια πανω στο αυτοκινητο(σταθερη) και τελος ευθυγραμμιση 2 φορες.
Ολο το συστημα διευθυνσης σχεδον στο αυτοκινητο μου ειναι πλεον καινουριο αλλα τιποτα.
Για να μην σας λεω πολλα καθε τοσο ημουνα στην αντιπροσωπεια, τον τελευταιο καιρο καθε εβδομαδα.
Το αυτοκινητο μου εχει πατησει μονο μια φορα σε χωμα,ολες τις αλλες κινειται σε ασφαλτο και τρεμει.
Αυτο σας το αναφερω για να μη νομιζουνε καποιοι απο εσας οτι το τρεμουλο προκληθηκε απο χωματοδρομους.
Την πεμπτη που επισκευτηκα την αντιπροσωπεια για τελευταια φορα μου ειπε ο μηχανικος αφου δεν ειχε τιποτε αλλο να μου πει οτι το λαστιχο του συνοδηγου ειναι στραβο. (ειναι michelin landi tude 90% ασφαλτινο).
Θα παω στο κεντρο ελαστικων και θα παρω πιστοποιητικο οτι δεν ειναι στραβο. ( οταν δεν εχει τι να πει ριχνει το βαρος στο ελαστικο)
Τα εβαλα το Νοεμβριο.
Μετα απο ολο αυτο το σπασιμο νευρων θα ξεκινησω τις νομιμες διαδικασιες.
Παρελειψα να σας πω οτι εξ αιτιας μου το εργοστασιο αλλαξε τη διαδικασια πιθανης επιλυσης του προβληματος,ενολχουσα συνεχεια με τις επισκεψεις μου και ετσι την αλλαξανε,αλλα και παλι τιποτα.
Αυτο που ζητω και παλι απο εσας ειναι να μαζευτουμε και με τις συμβουλες του δικηγορου να κινηθουμε οπως πρεπει.
Η δικαιοσυνη ειναι με το μερος μας,ειμαστε πολλοι που εχουμε το ιδιο προβλημα και δεν το αμφισβητει κανεις.
Απ οτι καταλαβα φοβουνται παρα πολυ διοτι πηγανε να σκεπασουνε το θεμα μου(οταν τους ειπα οτι θα κινηθω νομικα), χλωμιασανε ολοι λεγοντας μου απο την αντιπροσωπεια πουλησε το και μην μπλεκεις με τετοια.
Επισης θυμαμαι εφευγα απο την αντιπροσωπεια μια μερα και μου λενε θα μιλησουμε με τα κεντρικα να δουμε τι μπορει να γινει,(περιμεναμε ενα ανταλλακτικο απο την ιαπωνια που θα ερχοτανε αποκλειστικα για μενα,δεν γνωριζανε τι ειναι,το περιμενανε στο πρωτο δεκαημερο τυ Απριλιου και ξαφνικα ηρθε τελος Μαρτιου.Αυτο ητανε τα συλεντ μπλοκ που μαθαμε μετα.
Μετα απο ολα αυτα τα συμπερασματα δικα σας.
Δεν τους δινω αλλη ευκαιρια, σας παρακαλω βοηθηστε την κατασταση να ξεκινησουμε.