Αποστολέας Θέμα: Ζητείται Jimny Hard Top  (Αναγνώστηκε 8363 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dineris

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • www.motor-plan.com
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 10, 2007, 22:53 »
exete selida?  thelo na do fotos...    750 kai vameno? thelo aspro xroma
BETTER DEAD THAN RED

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 11, 2007, 01:23 »
.Το Brat ΔΕΝ είναι σύλλογος

Τέλικά πάντα μαθένεις κάτι καινούργιο yah bhe bhe bhe yah yah yah yah 87 87 87
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος ARMADAHELLAS

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 11, 2007, 12:49 »
Διαφωνώ με τον wolf........στο prive κάνεις έκπτωση πιο άνετα.......

+1 8)

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 11, 2007, 12:53 »
exete selida?  thelo na do fotos...    750 kai vameno? thelo aspro xroma

Για οτι ερωτησεις ας τις λεμε απο εδω για να μην χαλαμε το τοπικ. ;)
http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,1633.0.html

Αποσυνδεδεμένος Vassiliki

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 11, 2007, 14:07 »
.Το Brat ΔΕΝ είναι σύλλογος

Τέλικά πάντα μαθένεις κάτι καινούργιο yah bhe bhe bhe yah yah yah yah 87 87 87
fir_e _ac39>
aka Rubber Duck

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 12, 2007, 08:56 »
Θα ηθελα να πω στο φιλο μας το Κωστα (ΑRMADA), εαν μπορει βεβαια, στο topic αυτο, να μας αναφερει την ΤΕΛΙΚΗ τιμη που θα μπορουσαμε να εχουμε, για οποιον ενδιαφερεται...
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 12, 2007, 15:13 »
Ξερεις απλα τι γινεται ,
Επειδη εγω ειμαι ακομα 16χρονων κι η εταιρια ειναι του θειου μου και του πατερα μου, δεν μπορουν να μου πουν καποια συγκεκριμενη τιμη. Για αυτο λεω αυτα ειναι καλυτερα απο το τηλ. να τα πειτε , οποιος ενδιαφερεται. :)
Αν και νομιζω πως και παλι αυτη η τιμη ειναι πολυ εως παρα πολυ καλη , οχι μονο για τα μελη -φιλους απο εδω, αλλα γενικα στον τομεα αυτο.Γιατι εαν δεις την ολη κατασκευη θα διακρινεις και μονο σου οτι σε πολλα σημεια (εμφανιση , εφαρμογη....) υπερεχει απο τα πολυεστερικα αλλων εταιριων που τα πληρωνουμε χρυσαφι... ::) ;)

Αποσυνδεδεμένος 747

• Jimny
  • www.jimnyclub.com
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 12, 2007, 16:29 »
Ξερεις απλα τι γινεται ,
Επειδη εγω ειμαι ακομα 16χρονων κι η εταιρια ειναι του θειου μου και του πατερα μου, δεν μπορουν να μου πουν καποια συγκεκριμενη τιμη. Για αυτο λεω αυτα ειναι καλυτερα απο το τηλ. να τα πειτε , οποιος ενδιαφερεται. :)
Αν και νομιζω πως και παλι αυτη η τιμη ειναι πολυ εως παρα πολυ καλη , οχι μονο για τα μελη -φιλους απο εδω, αλλα γενικα στον τομεα αυτο.Γιατι εαν δεις την ολη κατασκευη θα διακρινεις και μονο σου οτι σε πολλα σημεια (εμφανιση , εφαρμογη....) υπερεχει απο τα πολυεστερικα αλλων εταιριων που τα πληρωνουμε χρυσαφι... ::) ;)

1. Aφού είσαι ακόμα 16 και δεν είναι δική σου η εταιρεία, κακώς μπαίνεις και εμφανίζεσαι ως ARMADAHELLAS........
2. Αν η οποιαδήποτε συγκεκριμένη τιμή περιέχει και τίποτα σε ροζάκι, καλά κάνουν οι άνθρωποι και δεν σου τη λένε μιας και είσαι και ανήλικο
3. Για 16, μια χαρά ξέρεις την αγορά και έχεις και άποψη.....
4. Πες στον πατέρα σου και στο θείο σου αν θέλουν να διαφημίσουν την εταιρεία τους να μπουν και να γράψουν οι ίδιοι γιατί αυτό το αστείο με το τηλέφωνο και την τιμή που όλο ανεβοκατεβαίνει και όλο 190 είναι, δεν έχει πλέον γέλιο
5. Μη με κάνεις να γράψω και άλλα.  Σοβαρευτείτε εκεί.

Αποσυνδεδεμένος gc

• Ομάδα Διαχείρισης.
  • Jimny
  • .Εκεί που πάει.
    • Suzuki Jimny Funs and Owners worldwide
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 12, 2007, 16:38 »
καλησπερα armada,

Θα θέλαμε να σταλει με φαξ οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα για την επισημη προσφορα της εταιρειας στο 2310 615980 και στο  210-9512103 με σφραγιδα και υπογραφη του νόμιμου κατοχου της εταιρειας. Επισης θα θελαμε να αναγραφεται οτι "Εξουσιοδοτουμε τον... για προσφορες στο forum του jimnyclub.com

Δυστυχως, λογω ηλικιας σου, δε μας επιτρεπεται να λαβουμε υπόψη την προσφορα που αναγραφεται για λογαριασμο αλλου νομιμου κατοχου.

Η επισημη θεση των υπευθυνων του φορουμ ειναι οτι οποιοσδηποτε προχωρησει σε συναλλαγη μαζι σου, το κανει με δικη του/της ευθυνη.

Οποιαδηποτε αλλη προσφορα θα διαγραφεται, και θα σε παρακαλουσαμε να μην ξαναγραψεις για οτιδηποτε αλλο αφορα την συγκεκριμενη εταιρεια (αρα και προσφορες) μεχρι να παρουμε στα χερια μας το φαξ.

Σε περιπτωση που δεν το παραλαβουμε εως το τελος της εβδομαδος 18/3/2007, η προσφορά θα διαγραφει.

Συγγνωμη για την ταλαιπωρια, ξερουμε οτι θελετε να κανετε τις καλυτερες προσφορες, αλλα και η θεση μας στο εν λογω θεμα ειναι λεπτες...

Ομάδα διαχείρισης φορουμ www.jimnyclub.com
www.erc.edu
www.ecosep.eu
www.phtls.org

If you want my attention, try bleeding...

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 12, 2007, 22:52 »

1. Aφού είσαι ακόμα 16 και δεν είναι δική σου η εταιρεία, κακώς μπαίνεις και εμφανίζεσαι ως ARMADAHELLAS........
2. Αν η οποιαδήποτε συγκεκριμένη τιμή περιέχει και τίποτα σε ροζάκι, καλά κάνουν οι άνθρωποι και δεν σου τη λένε μιας και είσαι και ανήλικο
3. Για 16, μια χαρά ξέρεις την αγορά και έχεις και άποψη.....
4. Πες στον πατέρα σου και στο θείο σου αν θέλουν να διαφημίσουν την εταιρεία τους να μπουν και να γράψουν οι ίδιοι γιατί αυτό το αστείο με το τηλέφωνο και την τιμή που όλο ανεβοκατεβαίνει και όλο 190 είναι, δεν έχει πλέον γέλιο
5. Μη με κάνεις να γράψω και άλλα.  Σοβαρευτείτε εκεί.

Πολλα απο τα ανωτεω δεν τα καταλαβα αλλα anyway.....
Οπως επισης δεν πιστευω σε κανενα να πεφτει ζορικο το οτι η εταιρια μας δινει hard top π.χ για vitara στην τιμη των 750€ οταν την ιδια στιγμη η suzuki τα δινει 2000 και 2500 και ειναι πολυ πιο ασχημα και μη εφασρμοσιμα.!

Αυτα απο εμενα.
Παντα φιλικα,
Κωνσταντινος Βασιλικος - Armada Hellas Ltd , fiberglass hard-tops.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2007, 22:56 από ARMADAHELLAS »

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 12, 2007, 23:01 »
καλησπερα armada,

Θα θέλαμε να σταλει με φαξ οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα για την επισημη προσφορα της εταιρειας στο 2310 615980 και στο  210-9512103 με σφραγιδα και υπογραφη του νόμιμου κατοχου της εταιρειας. Επισης θα θελαμε να αναγραφεται οτι "Εξουσιοδοτουμε τον... για προσφορες στο forum του jimnyclub.com

Δυστυχως, λογω ηλικιας σου, δε μας επιτρεπεται να λαβουμε υπόψη την προσφορα που αναγραφεται για λογαριασμο αλλου νομιμου κατοχου.

Η επισημη θεση των υπευθυνων του φορουμ ειναι οτι οποιοσδηποτε προχωρησει σε συναλλαγη μαζι σου, το κανει με δικη του/της ευθυνη.

Οποιαδηποτε αλλη προσφορα θα διαγραφεται, και θα σε παρακαλουσαμε να μην ξαναγραψεις για οτιδηποτε αλλο αφορα την συγκεκριμενη εταιρεια (αρα και προσφορες) μεχρι να παρουμε στα χερια μας το φαξ.

Σε περιπτωση που δεν το παραλαβουμε εως το τελος της εβδομαδος 18/3/2007, η προσφορά θα διαγραφει.

Συγγνωμη για την ταλαιπωρια, ξερουμε οτι θελετε να κανετε τις καλυτερες προσφορες, αλλα και η θεση μας στο εν λογω θεμα ειναι λεπτες...

Ομάδα διαχείρισης φορουμ www.jimnyclub.com

Φιλε Γιωργο ,
Θα το πω στο θειο μου και εφοσον ειναι εφικτο μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχει σταλει το fax, διαφορετικα ειναι δικη σου υποθεση,
Εχω ηρθα με φιλικες διαθεσεις να μοιραστω μαζι σας καποια πραγματα που πολλους τους ενδιαφερουν (τους περισσοτερους τουλαχιστον) και γνωριζοντας πως τα λεφτα δεν φυτρωνουν στον τοιχο , ουτε περισευουν απο κανενα , εκανα αυτη την προσφορα.
Επισης επειδη πολλα παιδια μου εστειλαν email ή pm θελοντας να μαθουν περισσοτερα ,και για αυτο τους ευχαριστω για το ενδιαφερον τους, εγω τους απαντησα καλυτερα να μιλησουν τηλεφονικως με τον θειο μου που βρισκεται στο γραφειο της εταιρια μιας και εγω δεν ειμαι ο καταλληλος της διαμορφωσης της τιμης.....Πιστευω πως ειναι αυτονοητο αυτο??? :)
Για αυτο κιολας δεν παω πιο περα βγαζοντας αλλες προτασεις τιμης χωρις να εχω καποια ορισμενη γνωση και μετρο συγκρισης!

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 13, 2007, 09:03 »

Πολλα απο τα ανωτεω δεν τα καταλαβα αλλα anyway.....
Οπως επισης δεν πιστευω σε κανενα να πεφτει ζορικο το οτι η εταιρια μας δινει hard top π.χ για vitara στην τιμη των 750€ οταν την ιδια στιγμη η suzuki τα δινει 2000 και 2500 και ειναι πολυ πιο ασχημα και μη εφασρμοσιμα.!

Αυτα απο εμενα.
Παντα φιλικα,
Κωνσταντινος Βασιλικος - Armada Hellas Ltd , fiberglass hard-tops.

Κωνσταντινε, αν δεν καταλαβες το "πνευμα" με το οποιο σου εγραψε ο Νικος (747), απλα κοιταξε την υπογραφη που εχεις ηδη βαλει στο κειμενο σου και πιστευω να το καταλαβεις...
Δηλαδη, υπογραφεις σαν Armada Hellas Ltd ενω στην ουσια δεν εχεις καμμια μα καμμια τετοια αρμοδιοτητα για κατι παραπανω, εκτος του να "καταχωρησεις" καποια διαφημιση της εν λογω εταιρειας σε ολα τα τετρακινητα fora, εχοντας απλα το μεσο, το εργαλειο, που λεγεται internet...
Δεν παρεξηγουμε το αγνο των προθεσεων σου, αλλα δεν μπορουμε και σαν "επισημη" ομαδα, να συμβουλεψουμε καποιον μεσω του forum, να προβει σε καποια αγορα, οταν δε γνωριζουμε το αν οι τιμες που γραφονται εδω μεσα, ειναι εξασφαλισμενες ή τουλαχιστον "ψαγμενες", για το οτι ειναι οι καλυτερες δυνατες...
Γι αυτο ακριβως το λογο ειπαμε να εχουμε καποιο fax με τη κανονικη τιμη, αλλα και τη τιμη προσφορας που μπορει καποιος να παρει, ειδικα σαν jimnyclub!
Τιποτε περισσοτερο, τιποτε λιγοτερο και σιγουρα, τιποτε εκ του πονηρου!!!
Σε ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου...
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος dineris

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.motor-plan.com
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 24, 2007, 11:35 »
παιδιά το έστειλε το fax? τα 750 ειναι @ρχιδι@ ??
BETTER DEAD THAN RED

Αποσυνδεδεμένος gc

• Ομάδα Διαχείρισης.
  • Jimny
  • .Εκεί που πάει.
    • Suzuki Jimny Funs and Owners worldwide
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 24, 2007, 12:21 »
αγαπητε Μιχάλη,
δεν πηραμε τιποτα, αρα εμεις προχωρησαμε σε αυτο που ειπαμε. Το αν τα 750,00€ ή οχι αυτο που ανεφερες, δεν το γνωριζουμε. Η αγορα ειναι ελευθερη...ο καθένας δηλωνει οτι θελει. ;)

Οποιος θελει να προχωρησει ειναι δικό του/της θεμα ;)

Εαν σταλει το φαξ (καποια στιγμη), μπορει ελευθερα να ξαναγραψει για την εταιρεια.
www.erc.edu
www.ecosep.eu
www.phtls.org

If you want my attention, try bleeding...

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 27, 2007, 17:21 »
Λιαν συντομως το φαξ θα σταλει στα τηλεφωνα που δοθηκαν.
Επισης για οποιον ειναι δισπιστος , μπορει να παρει και στα τηλεφωνα της εταιριας και να πει οτι εχει μιλησει μαζι μου (Κωνσταντινος) και να ζητησει οποιαδηποτε πληροφορια.

Ευχαριστω. Φιλικα Κων/νος Βασιλικος.