0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
¶μα ακούγεται σαν ράβδισμα και χάνεται όταν πατάς συμπλέκτη, το πιο πιθανό είναι να χει αποδημήσει το ρουλεμάν του δίσκου...Κοίταξε για καλό και για κακό και τις βάσεις του κινητήρα καθώς και του transfer...
¶ντε ας κάνω και εγώ μια ερώτηση μιας και ποτέ δεν κάνω. Στο jimnaki μου τις τελευταίες μέρες ο συμπλέκτης έγινε κούτσουρο! πατιέται με πολύ ζόρι και ακούγεται και ένας θόρυβος λές και έχει πιάσει λάσπη. Αυτό το κατάλαβα μετά απο μια εκδρομή που είχα πάει με πολύ λάσπη. Στην αρχή νόμιζα οτι επειδή δεν το είχα πλύνει καλά θα έχει μαζέψει λάσπη γι αυτό σκλήρυνε. χτές όμως το έπλυνα απο κάτω και δεν είδα καμία αλλαγή. Τι να πταίει άραγες?? Ιδού η απορία μου!! μην είναι ντίζα??? Μην είναι και πλάτό???ΑΑΑΑΑΑΑ!!! Ξέχασα να σας αναφέρω οτι έχω κάνει μόνο 15000χιλ.! Και δεν το οδηγούσε γυναίκα! εκτος βέβαια αν οδηγάω πολύ περίεργα και το διέλυσα!! Πέρα απο την πλάκα νορμάλ πράγματα έκανα ουτέ το συμπλέκταρα πολύ ουτε τίποτα!!! thanx!
Παίδες καμιά καλή πρόταση για δίσκο πλατώ?Ο daikin που είχα παρέδωσα πνεύμα μέσα σε έναν μήνα.Κάτι πιο ενισχυμένο ?Ευχαριστώ.