0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ φοράω πέλμα τύπου Sahara, αναγομωμένα, σε διάσταση 195/80/15, και είμαι ψηλωμένος + 3,5 χωρίς κανένα πρόβλημα...Το λάστιχο είναι αποτελεσματικό στη λάσπη και στα δύσκολα εδάφη, ενώ ανταποκρίνεται ικανοποιητικά και στο δρόμο και στο βρεγμένο, επειδή είναι μαλακή γόμα.Τρώγονται σχετικά γρήγορα όμως, λόγω μαλακής γόμας...
Με τα Malatesta Kaiman έχω μείνει άφωνος τόσο με την επίδοσή τους εκτός δρόμου (όπου είναι αναμενώμενο λίγο-πολύ), όσο και στην άσφαλτο σε όλες τις συνθήκες (στεγνό, βρεγμένο, γλίτσα, πάγο) σε 195R15 (69 εκ. διάμετρο)...
Παράθεση από: mahosvvt στις Φεβρουάριος 13, 2007, 22:08απο επιδοσεις ναι εχασα και σε ταχυτητα αλλα αυξηθηκε και η καταναλωση αλλα κερδισα στο χωμα και ανεση και ευκολια στο λασπωμενο τεραινΑσε που ειναι και πολυ καλο & σταθερο σε... υποβρυχια χρηση!!!
απο επιδοσεις ναι εχασα και σε ταχυτητα αλλα αυξηθηκε και η καταναλωση αλλα κερδισα στο χωμα και ανεση και ευκολια στο λασπωμενο τεραιν
Αντώνη, τα Kaiman από θόρυβο πως είναι (στην άσφαλτο) σε σχέση με άλλα mud (πχ. Fedima Extreme) ?
Παράθεση από: freskos στις Φεβρουάριος 14, 2007, 16:26Αντώνη, τα Kaiman από θόρυβο πως είναι (στην άσφαλτο) σε σχέση με άλλα mud (πχ. Fedima Extreme) ?Σταύρο κάνουν πολύ θόρυβο, φαντάσου ότι όταν είχα τα Marix Puma (πέλμα Fedima extreme) νόμιζα ότι δεν τα άκουγα καθόλου μετά από τα Kaiman αλλά μπρος στα κάλλη τι 'ναι ο πόνος...
Αυτό πίστευα και εγώ αλλά αν είναι όντως τόσο καλά ..............