Τώρα με μπέρδεψες... Σε χαλάει που το φόρουμ δεν είναι τόσο ενεργό πλέον σε τεχνικά θέματα και γενικά με πιο ενδιαφέρουσα θεματολογία ή ούτως ή αλλιώς θεωρείς πως το φόρουμ αυτό έχει κλείσει μέσα σου?
αν ισχύει το πρώτο, τότε θα επαναλάβω πως αν εμείς οι παλαιότεροι δεν συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε με πληροφορίες, τότε οι πιο νέοι δεν πρόκειται να κάνουν ερωτήσεις ή να συνεχίσουν ενεργά...
αν ισχύει το δεύτερο, θα πω πως είναι δεκτό και μέσα στα ανθρώπινα όρια...
σε κάθε περίπτωση, και εγώ πιστεύω πως χρειάζεται μια τονωτική ανάσα (σε κάποια στιγμή μόνο αγγελίες από το 1ο ποστ είχαμε), μια οργάνωση, μια ανανέωση...
Δε ξέρω τι ισχύει, απλά έχω χαλαστεί... από άτομα και καταστάσεις...
Οταν παλιός και έμπειρος γράφει τη γνώμη του, και ακούει τα μύρια που ξεστόμισε κάτι.... τι να πω...
Τουλάχιστο οι νέοι, ας ψάξουν ποιος τους γράφει, και τι είναι μέσα στον χώρο αυτό το άτομο, πριν γράψουν τις ξερολίες τους...
Οταν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον χαβαλέ ενός παλιού και απαντάμε με άσχημο ή προκατειλημένο τρόπο, πάλι χαλιέμαι..
Υπάρχει μια ιστορία εδώ μέσα. Κάποιοι την αγνοούν.
Επίσης, όταν ο "νέος" δεν ξέρει την ηλικία του συνομιλητή του και γράφει σαν να έγραφε στον κολλητό του, ενώ μπορεί να μιλάει σε άτομα 40, 50 ή 60 ετών, πάλι χαλιέμαι. Μεγάλωσα με τον σεβασμό, όμως δεν τον βρίσκω εδώ μέσα. Δεν απαιτώ τίποτα για τον εαυτό μου, αλλά ισχύει το "δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι". Οπότε ζητάω μια σωστή παρέα. Από δω μέσα, τα βρίσκω με καμιά 20αριά άτομα... έτσι είναι...
Παραδείγματα έχω άπειρα να σου δώσω. Δε θέλω δημόσια όμως, γιατί πάλι οι ανεγγέφαλοι θα οργιάσουν...