0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bρε βρε κόσμος στο μαγαζί.... Πολύ καλημέρα σας καλή βδομάδα και καλό μήνα, πλέον χειμώνιασε θα λέγαμε!!! Αφού καφεδάκια έφτιαξε ο Γιάννης να κεράσω εγώ μουστοκούλουρο...
Παράθεση από: maestria στις Νοέμβριος 02, 2009, 10:34Bρε βρε κόσμος στο μαγαζί.... Πολύ καλημέρα σας καλή βδομάδα και καλό μήνα, πλέον χειμώνιασε θα λέγαμε!!! Αφού καφεδάκια έφτιαξε ο Γιάννης να κεράσω εγώ μουστοκούλουρο... Τελευταία σε αυτό το forum έχει πέσει πολύ ησυχία...Να φανταστείς είμαι σε ένα άλλο με φουσκωτά, (εκτός σεζόν για πολλόυς), και είναι κανονικό "Καφενείο η Ελλάς" απο τις 7:00 το πρωί καθημερινά....Εδώ ούτε καν """""βλακείες"""""" δεν γράφει κανείς....
Παράθεση από: 4x4er στις Νοέμβριος 02, 2009, 10:43Παράθεση από: maestria στις Νοέμβριος 02, 2009, 10:34Bρε βρε κόσμος στο μαγαζί.... Πολύ καλημέρα σας καλή βδομάδα και καλό μήνα, πλέον χειμώνιασε θα λέγαμε!!! Αφού καφεδάκια έφτιαξε ο Γιάννης να κεράσω εγώ μουστοκούλουρο... Τελευταία σε αυτό το forum έχει πέσει πολύ ησυχία...Να φανταστείς είμαι σε ένα άλλο με φουσκωτά, (εκτός σεζόν για πολλόυς), και είναι κανονικό "Καφενείο η Ελλάς" απο τις 7:00 το πρωί καθημερινά....Εδώ ούτε καν """""βλακείες"""""" δεν γράφει κανείς....""""βλακείες"""" Τώρα φίλε μου καλύτερα;;;; Καλημέρα σε όλο το club και καλό μήνα να έχουμε....