0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μάχος στις Δεκέμβριος 23, 2008, 14:09Παράθεση από: tsoula στις Δεκέμβριος 23, 2008, 10:17μετα απο αυτο εβαλα το snorkel και ησυχασε το κεφαλι μου και περναέι τα ποταμάκια γύρω γύρω ...ούτε τα νυχάκια του δεν βρέχει!!! οταν θα βρεθουμε με το καλο και ανναρωσεις θα σε δειξω 1 κλιπακι ετσι για να ζηλευεις ,ξερεις εσυ που ειναι γυρισμενο..... ρωτα τη Χρυσα να σε πει που ημασταν πριν 1 μηνα .το εκανα βαπτισμα Παράθεση από: J-Land στις Δεκέμβριος 23, 2008, 12:57Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 23, 2008, 09:11εγινες καλα ρε γκρισινο???Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά θέλει χρόνο ακόμα Κάνα καφεδάκι βρε παιδιά έχω ξεχάσει την γεύση του τι να το κανεις το καφεδακι αγορι μου Τσερνικουδηηηηηη τι τσιπουροοο να συνερθει ο Γκρισινο
Παράθεση από: tsoula στις Δεκέμβριος 23, 2008, 10:17μετα απο αυτο εβαλα το snorkel και ησυχασε το κεφαλι μου και περναέι τα ποταμάκια γύρω γύρω ...ούτε τα νυχάκια του δεν βρέχει!!!
μετα απο αυτο εβαλα το snorkel και ησυχασε το κεφαλι μου
Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 23, 2008, 09:11εγινες καλα ρε γκρισινο???Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά θέλει χρόνο ακόμα Κάνα καφεδάκι βρε παιδιά έχω ξεχάσει την γεύση του
εγινες καλα ρε γκρισινο???