0 μέλη και 116 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ χαρούμενη σε βρίσκω φιλενάδα γιορτάζουμε κάτι? Έλα πες - πες δεν θα το πώ πουθενά.....
Αυτό σηκώνει ποτάκι, τι, με ένα καφέ θα τη βγάλεις; Η τουλάχιστον καφέ με ποτάκι μέσα, ένα γαλλικό με bailys παρακαλώ MrsGeriatrix.
Παράθεση από: jimnyblack στις Ιανουάριος 18, 2007, 10:57Αυτό σηκώνει ποτάκι, τι, με ένα καφέ θα τη βγάλεις; Η τουλάχιστον καφέ με ποτάκι μέσα, ένα γαλλικό με bailys παρακαλώ MrsGeriatrix. Έφτασεεεεεεεεε! (Πρωί-πρωί?? Χαλάλι!!!)Μαεστρίαααα, σσσστ!
Καλημέρα, comήτες! Καλημέρα, Γαλάτες! Καλημέρα, κόσμε!!! Σήμερα κερνάω εγώ τους καφέδες!!!
Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 18, 2007, 10:58Παράθεση από: jimnyblack στις Ιανουάριος 18, 2007, 10:57Αυτό σηκώνει ποτάκι, τι, με ένα καφέ θα τη βγάλεις; Η τουλάχιστον καφέ με ποτάκι μέσα, ένα γαλλικό με bailys παρακαλώ MrsGeriatrix. Έφτασεεεεεεεεε! (Πρωί-πρωί?? Χαλάλι!!!)Μαεστρίαααα, σσσστ! Εμένα πίασε έναν Irish coffee αφου θα το γιορτάσουμε.....!
Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 18, 2007, 10:35Καλημέρα, comήτες! Καλημέρα, Γαλάτες! Καλημέρα, κόσμε!!! Σήμερα κερνάω εγώ τους καφέδες!!!Bonjour...Κομήτες?? The Comets Eχουμε και προέδρους Brat ε.... Aπο καφενείο το κάναμε πρωινό μπαράκι ε??