0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
PLEASE και μετά να αρχίσουν να 'ρχονται τα τσαγάκια, παρακαλώ... γιατί κάποιοι κακοί άνθρωποι μοιράζουν ιωσούλες!!!
Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 10, 2007, 09:40PLEASE και μετά να αρχίσουν να 'ρχονται τα τσαγάκια, παρακαλώ... γιατί κάποιοι κακοί άνθρωποι μοιράζουν ιωσούλες!!! Καλημέρα, δεν πιστεύω να υποννοείς τίποτα??? Join the club dear.... Βιταμινούλες και πολλά υγρά 4 μέρες θέλει να κάνει τον κύκλο της!
4 μέρες η ίωση του Indefix (εντάξει, με αυτήν ξεμπέρδεψα εχτές!) + 4 μέρες του Automatix (με αυτήν ξύπνησα σήμερα!!!) = Έχω μέλλον ακόμα!!!
Παράθεση από: maestria στις Ιανουάριος 10, 2007, 10:04Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 10, 2007, 09:40PLEASE και μετά να αρχίσουν να 'ρχονται τα τσαγάκια, παρακαλώ... γιατί κάποιοι κακοί άνθρωποι μοιράζουν ιωσούλες!!! Καλημέρα, δεν πιστεύω να υποννοείς τίποτα??? Join the club dear.... Βιταμινούλες και πολλά υγρά 4 μέρες θέλει να κάνει τον κύκλο της!4 μέρες η ίωση του Indefix (εντάξει, με αυτήν ξεμπέρδεψα εχτές!) + 4 μέρες του Automatix (με αυτήν ξύπνησα σήμερα!!!) = Έχω μέλλον ακόμα!!!
Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 10, 2007, 10:264 μέρες η ίωση του Indefix (εντάξει, με αυτήν ξεμπέρδεψα εχτές!) + 4 μέρες του Automatix (με αυτήν ξύπνησα σήμερα!!!) = Έχω μέλλον ακόμα!!! Μια χαρα σας βρισκω σαν οικογενεια...!!!
Θα ξερεις βεβαια οτι υπαρχει και αλλος χρηστης-μελος της παρεας μας εδω, ο οποιος ειναι απο το... σοι σας? Tα στοιχεια του ειναι :Περίληψη - asterix Όνομα: asterix Μηνύματα: ... Αξίωμα: 4x4 IP:.......... Όνομα κεντρικού υπολογιστή: ppp19-155.adsl.forthnet.gr Ημερομηνία εγγραφής: Μάρτιος 15, 2006, 02:02:11 pm Τελευταία σύνδεση: Χθες στις 02:55:46 pm
Μια χαρά σε βρίσκω, έτσι - έτσι να τα μοιραζόμαστε όλα..... τα πέρασα και γώ, μην στενοχωρίεσαι στην εκδρομή της ΔΙΡΦΥΣ θα είσαι οκ!!!