0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: filippos_kos στις Φεβρουάριος 14, 2008, 08:31Καλημέρα παίδες Σήμερα χιόνισε στην Κω Υ.Γ. στα ανέκδοτα έπρεπε να το βάλω.Φιλιππεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... τουλαχιστον τωρα, εχεις πλεον αποκτησει την εμπερια της οδηγησης στο χιονι!!! Εισαι πλεον εμπειρος "χιονοοδηγος"!!!
Καλημέρα παίδες Σήμερα χιόνισε στην Κω Υ.Γ. στα ανέκδοτα έπρεπε να το βάλω.
Παράθεση από: baba στις Φεβρουάριος 14, 2008, 08:10καλημέρα μας παιδάκια ....... καφέδες και λοιπά από εμένα σήμερα ... άν και θάπρεπέ κανονικά να κεράσουν ο κρανας , ο μάχος ,ο χάρης και ο μπαρμπα-νίκος που είναι και ερωτευμένοι Καφεδες φιλαρακο να κερασω οσους θελεις, οπως και μπυρες και οτι αλλο θελεις, αλλα τουλαχιστον ο μπαρμπα-Νίκος και η αγαπη του, ΔΕΝ γιορταζουν "ειδικα" σημερα!!! Δηλωνω ερωτευμενος full, οπως αλλωστε και η Εμιλυ, αλλα δεν ειμαστε υπερ στη σημερινη "στημενη" χαζογιορτη...
καλημέρα μας παιδάκια ....... καφέδες και λοιπά από εμένα σήμερα ... άν και θάπρεπέ κανονικά να κεράσουν ο κρανας , ο μάχος ,ο χάρης και ο μπαρμπα-νίκος που είναι και ερωτευμένοι
Καλημερα καλοπαιδα.Τσαγακι παρακαλω και γρηγορα για τι εχει καθοδο στην Θεσ\νικη
Ένα νες και μία μηχανή 1.600 σε καλή κατάσταση
νικολάκι big-mobile σε καλή κατάσταση χρειάζεσαι αγόρι μου ... πάρε κανά jimny