0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νικολάκη, το μαστίγιο να το κρατάς εσύ, ή η άλλη; Να μου απαντήσεις για να ξέρω για ποια χαρά, χαίρεσαι!!!!!!!!
Ένα φυσικό χυμό από πορτοκάλι στον Μιχάλη ! ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕφτασεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Παράθεση από: Denise στις Δεκέμβριος 12, 2007, 10:08Νικολάκη, το μαστίγιο να το κρατάς εσύ, ή η άλλη; Να μου απαντήσεις για να ξέρω για ποια χαρά, χαίρεσαι!!!!!!!! Μα... και βεβαια εγω βρε Διονυσια μου...
Α ρε πως ψοφάς για εξουσία!!!!!!Μια φορά όμως κάτσε να της φας στο πωπουδάκι σου!!!!!!!! έχει και και αυτό τη γλύκα του! Εννοώ να δίνεις εξουσία και στον άλλο, να δεις πως θα σε περιποιηθεί!
Ενας πολυ μεγαλος, σοφος αντρας, ειχε πει : Η εξουσια στο μαστιγιο ειναι πολυ γλυκια... Οπουδηποτε αλλου, ειναι μαλλον ενοχλητικη... Και βεβαια εγω, συμφωνω μαζι του!!!
Α...Μια φορά όμως κάτσε να της φας στο πωπουδάκι σου!!!!!!!! έχει και και αυτό τη γλύκα του!... ...
Παράθεση από: Denise στις Δεκέμβριος 12, 2007, 10:39Α ρε πως ψοφάς για εξουσία!!!!!!Μια φορά όμως κάτσε να της φας στο πωπουδάκι σου!!!!!!!! έχει και και αυτό τη γλύκα του! Εννοώ να δίνεις εξουσία και στον άλλο, να δεις πως θα σε περιποιηθεί! α πα πα χασαμε τον ελεγχο
α πα πα χασαμε τον ελεγχο