0 μέλη και 127 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημερουδια μικρα τρυφερα παιδακια...Ναι ναι ενα καφε στο Χαρουλη, που ο κακομοιρης μωρε, ΔΕΝ ηθελε να ερθει να σκονιστει, ουτε βεβαια και ηθελε να ερθει στο Σταματη να τσακισει σουβλακια... Με το ζορι το πηραμε το παιδι... Φωναζε συνεχεια και χτυπιοτανε: Aφηστε με να παω στη γυναικουλα μου... μη... δεν θελω... δε κανει... κλπ κλπ...Αααααααχ βρε Διονυσια μου... Freddoooooooooooooo.... ενα σκετο με σαντιγυ και να ευχηθουμε σε ολους οσους απο αυριο θα ειναι σε διακοπες, καλο καλοκαιρι, καλη ξεκουραση, αλλα και καλη ανταμωση στην επιστροφη τους!!!
Kαλημέρα στα παιδιά.....Ελπίζω χθές να περάσατε καλά, Νικο δεν μπόρεσα, είχε ραχιαίους χθές, και 3 χλμ περπάτημα το βράδυ + ότι πήρα ένα πρόγραμμα super για τιε διακοπές...με βλέπω να γυρίζω ο μισός(ευτυχώς που είμαι πολύς )Φραπέ γλυκό τον δεύτερο(το πρώτο τον ήπια...πρίν το ...πρωινό περπάτημα )
Kαλημέρα...... και 3 χλμ περπάτημα το βράδυ ...πρίν το ...πρωινό περπάτημα
Νικόλα μου, ο καφές από μένα για σένα με πολλή αγάπη. Όσο για τον Χαρούλη, μην ανησυχείς τον ξέρω. ¶λλωστε τα θέλει ο κ@λοτράβας του. Και φυσικά τον περίμενα να γυρίσει και μόλις πήγα να τον φιλίσω, πήρα μια ΚΡΕΜΜΥΔΥΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ. Παναγίδια Βόδια (Παναγία Βόηθα).
έλα με ρυθμό!
Βγήκε σε live ή κόπηκε ?Καλό πάντως