Πέρισυ τέτοια εποχή, ένα ωραίο κρύο πρωινό, βάζω μπρος τη μηχανή, ξεκινάω κ διαπιστώνω ότι δε δούλευε το κοντέρ, κ συγκεκριμένα ούτε το ταχύμετρο, ούτε το στροφόμετρο, ούτε ο χιλιομετρητής
Μετά από συμβουλές συν-τζιμνιστών, έβγαλα τον έναν πόλο της μπαταρίας για λίγο κ όταν τον ξανάβαλα όλα δούλευαν μια χαρά κ το πρόβλημα δεν ξαναπαρουσιάστηκε..
..μέχρι φέτος
Εδώ κ δεκαπέντε μέρες περίπου συμβαίνει το ίδιο, μόνο που τώρα δε δουλεύει το ταχύμετρο κ ο χιλιομετρητής, με το στροφόμετρο όλα καλά. Κάθε λίγο κ λιγάκι έκανα το ίδιο πράγμα με τον πόλο της μπαταρίας, μέχρι που έφτασε η ώρα για το service (χθες) οπότε κ το κοίταξε ο μηχανικός κ μετά ένας κοντερατζής
Ο κοντερατζής έβγαλε όλο το "σύστημα" κ έκανε κάτι κολλήσεις, αλλά μου είπε ότι το κοντέρ μου είναι ισπανικό
κ ότι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζουν πολλά jimny με το ίδιο κοντέρ
Όταν έφυγα από κει όλα δούλευαν μια χαρά, αλλά σήμερα πάλι τα ίδια
Ο κοντερατζής μου είπε ότι θέλει άλλαγμα το κοντέρ κ να βάλω γιαπωνέζικο αυτή τη φορά
Τώρα ψάχνω.. είτε για καινούριο είτε για μεταχειρισμένο (αν συμφέρει, δεν ξέρω ακόμα πόσο πάει το καινούριο).. Μέχρι να βρω, θα συνεχίσω να λύνω το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο, βγάζοντας τον πόλο της μπαταρίας για λίγο
Έχει κανένας άλλος παρόμοια εμπειρία
Περαστικά μου