Για ό,τι αποφασίσετε για την πίττα, περιμένω ενημέρωση. Βάζω στοίχημα οτι απ' όπου και νάναι θα είναι σουπερ σαν την περσινή.
Αυτό που θέλω εγώ σαν μέλος, είναι ότι όπου και να πάμε να είναι σουπερ γενικώς σε όλα και στην πραγματικότητα
Ψηφίζω Ελάτη γιατί στις 28-1 Θεού θέλοντος θα ανέβω στον Wolf , το να κάνω το ίδιο ταξίδι σε 15 μέρες πάλι απο Αθήνα(δεν είναι και δίπλα..) εμείς οι Αθηναίοι δεν μπορούμε δυστηχώς να το κάνουμε μονοήμερο, 440 χιλιόμετρα τα κάνεις σε μια μέρα άλλωστε πήγενε έλα απο Θεσσαλονίκη...720 δεν τα κάνειςν απο αθήνα( και ιδίως με παιδί...)
Ας μην είχες το παιδί θα μου πείς
Το ίδιο ισχύει και για την Καλαμπάκα, το μονοήμερο είναι ανέφικτο, μιας και η απόσταση είναι η ίδια σχεδόν ,352 χλμ (237 για Θεσσαλονίκη)...
Εαν θα έρθω 100%??
Πρώτος παράγοντας είναι η δουλειά μου(δουλεία θα έλεγα....βλέπε giwrgosTh
( σήμερα άλλωστε έμαθα ότι μάλον δεν θα είμαι στην πίτα του brat την Κυριακή γιατί μεταφέρετε το control μιας καθημερινής έκπομπής...και μόνο με θαύμα τα καταφέρνω...)
Δεν είμαι ελευθερος επαγγελματίας, δεν είμαι εισοδήματίας , δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, δεν έχω κάτι με αυτά τα επαγγέλματα, αντιθέτως, μακάρι να μπορούσα, είναι τυχεροι αφού μπορούν.
Μπορεί και να τα έχω κακαρώσει(λές να χαρούν και κάποιοι
)
παρόλα αυτά, εγώ θα διαβάζω τα fora και μολις ανεβείτε πάνω θα σας σκίσω
Αιτιολογούμε το τι ψηφήσαμε και γιατί για να καταλαβαίνουν όσοι δεν κατάλαβαν...
Το να δηλώσει συμετοχή συμετοχή οποιοσδήποτε
χρήστης του φόρουμδεν αποτελεί αλοίωση αποτελέσματος(απο την στιγμή που τέθηκε το "Xρήστες του forum") .
Αλλοιωση είναι να ψηφίσει ο ίδιος χρήστης δυο φορές, κάτι που φυσικά δεν έγινε.
Ολα νόμιμα αλλά με κάποιες παραμέτρους....
Είδετε