0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θειο θειο τι δωρακια παιζουν φετος? μπλουζακια θε εχουμε? το φλουρι τι κερδιζει? μπλα μπλα μπλα μπλα (κανω προπονηση για να παρω φετος την πρωτια απο τον gc )
Tα μεχρι τωρα αποτελεσματα της ψηφοφοριας μας ειναι:1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ : 182. EΛΑΤΗ : 15 3. ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : 4ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ :ΕΛΑΤΑΚΗΔΕΣ + ΠΛΑΣΤΗΡΟΛΙΜΝΕΣ = 19
Επειδή πιθανότατα θα με ακολουθήσει και η σύζυγος και εγώ πάνω απ' όλα είμαι άντρας και κάνω εγώ κουμάντο θα ψηφίσω ΕΛΑΤΗ ΤΕΛΙΚΑ.
Ε αν είναι να μην πάμε Λίμνη τότε ας πάμε Ελάτη
1. bilias_jr Καλαμπάκα2. jimnyblack Καλαμπάκα3. kostas katsenos ΕΛΑΤΗ4. mahosvvt Καλαμπάκα5. Μaria.Jo Καλαμπάκα6. GiwrgosTH ΕΛΑΤΗ7. savvoul Ελατη8. darisg Λ. Πλαστήρα9. Niksi Καλαμπάκα10. geo Καλαμπάκα11. wolf Καλαμπακα12. big-terios Καλαμπάκα13. Teo Καλαμπάκα14. Dora Καλαμπάκα15. Menia Ελάτη (έκανα την έκπληξη εεεε , αφού Καλαμπάκα πήγα )16. Admin Eλάτη (έλεγα και γω, μόνος μου είμαι?)17. Nasanto Καλαμπακα18. kranas (x-nikos) Καλαμπακα19. Agelos_80 Ελάτη 20. chriska Καλαμπάκα21. Groove Καλαμπακα 22. nikos_sv6hmn Ελατη ή Λ.Πλαστηρα 23. emily Καλαμπάκα24. blacklimit Καλαμπακα 25. blackdream Ελάτη26. MITSOS Ελάτη (ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ BLACK DREAM)27. Ironman Eλάτη28. Πόπη Ελάτη29. kyr1 Λ. Πλαστήρα30. stefanos Ελατη 31. MVA Ελατη32. NFL Ελατη33. Χαρά Ελάτη34. Μανώλης Ελάτη35. Lonely_Wolf Ελάτη ή ΚαλαμπάκαTα μεχρι τωρα αποτελεσματα της ψηφοφοριας μας ειναι:1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ : 182. EΛΑΤΗ : 15 3. ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ : 4 ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! Μετα... παπαλα... παμε για την οργανωση των εκδηλωσεων...