Αλεξη φιλε μου καλημερα... Εχεις απολυτο δικαιο σε καποια πραγματα απο αυτα που λες... Ομως καμμια φορα τα πραγματα δεν ειναι απολυτως ετσι, οπως τα βλεπουμε επιφανειακα...
Προσωπικα, σχεδον ηξερα οτι θα ειχαμε καποια προβληματα... "πορειας", μιας και το εχουμε ξανακανει το εγχειρημα με τοσα πολλα αυτοκινητα, καποια στιγμη στο "αμαρτωλο" παρελθον μας... Εμενα Αλεξη ο στοχος μου, σκεπτομενος αυτη την εκδρομη, ηταν να γνωριστουμε μεταξυ μας καποιοι ανθρωποι, που δεν ειχαμε ποτε βρεθει απο κοντα!!! Δεν ηταν τοσο η ιδια η εκδρομη, οσο η παρεα και ολα τα αλλα...
Ξεκινωντας λοιπον το post για την εκδρομη, ακομη δεν ειχε καν βρεξει, αρα και η διαδρoμη μας ΘΑ ηταν τελειως διαφορετικη...
Στο πρωτο χωματινο κομματι, για να καταλαβεις, κανονικα θα ειχαμε αντιθετη φορα και οχι οπως το πηγαμε, αλλαχτηκε τελευταια στιγμη, μιας και τα μαμα αυτοκινητα δεν θα μπορουσαν να το κανουν αναβαση, με τοση λασπη...
Οσο για το αν θα χρειαστει φτυαρι ή ιμαντας κλπ σε μια περιηγητικη εκδρομη... δυστυχως Αλεξη μου, αγνωστες οι διαθεσεις του Μεγαλοδυναμου...
Το οτι πηγαιναμε ολοι μαζι φιλε, ηταν απλα και μονο επειδη δεν ξεραμε τι τροπο οδηγησης εχει ο καθε ενας απο εμας και θα επρεπε σιγουρα να προσεχουμε ο ενας τον αλλον... Εξαλλου, μη ξεχνας οτι και τοσο κοντα που ειμασταν ποσες φορες καποιοι εχαναν τους μπροστινους τους...
Προγραμμα Αλεξη μου μπορει να τηρηθει σε τετοια περιπτωση, ΜΟΝΟ οταν ολα πανε καλα απο την αρχη και ΜΟΝΟ τοτε... Δεν ειμαστε φιλε, γραφειο τουρισμου, ειμαστε μια χαλαρη ομορφη παρεα με τα καλα μας και τα στραβα μας ο καθενας... Μη ξεχνας και τον μεγαλο, το ποιητη, που ελεγε οτι το ταξιδι ειναι που μετραει και οχι ο προορισμος...!!!
Να εισαι σιγουρος επισης, οτι ειμαστε (και ειμαι βεβαια...) απο τους ανθρωπους που παντα μας αρεσουν οι παρατηρησεις... ειναι ο μονος τροπος για να βελτιωνεται καποιος... Τα λαθη ειναι αναποφευκτα φιλε... ηταν η πρωτη μας εξορμηση με καποια ατομα που δεν ειχαμε ξαναβγει μαζι τους... ειναι σημαντικο...
Προσωπικα, σου υποσχομαι οτι η επομενη φορα που θα παμε εκδρομη ή απλα για "παιγνιδακια", ειτε ειναι καπου κοντα, ειτε μακρυα, θα ειναι ολα πολυ καλυτερα... Μικροι ει
Μαστε ακομη... μαθαινουμε...
Αρα, εις το επανιδειν φιλε και την επομενη φορα, πολυ καλυτερα...