Το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μπράβο στον nasanto, για τις μοναδικής ομορφιάς ατζέντες που έφτιαξε..
Το μεράκι του για την παρέα είναι απαράμιλο και του αξίζουν συγχαρητήρια.
Φίλε ευχαριστούμε....
ΡΕ ΤΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??
ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
(ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ..)
Συγνώμη φίλε μου...εγώ σου μίλησα για δύο χρόνιαlol
και βλέπωντας καλύτερα την ατζέντα στο κάνω 3 χρόνια
Σοβαρά τώρα...
Ο κόσμος ήταν πολύς για τέτοιου είδος γεγονός,μάζεμα-καφες-μεσοβδόμαδα....
Ο κόσμος εκτός απο πολύς ήταν και κεφάτος
.....
Μέτρησα......33 με το καλό κρητήριο ότι ήταν πάνω απο 25 αυτοκίνητα, άρα στην επόμενη, που πολλοί θα έχουν μάθει ότι δεν είναι μάζεμα μαντράχαλων μόνο
και θα μπορούν να πάρουν και άλλους φίλους ή τις γυναίκες τους θα είμεθα πολλοι περισσότεροι
Το μαγαζί το είδατε, αρκετοί το είχατε ξαναδεί, τα σχόλια ήταν πολύ καλά και ευχαριστούμε και εγώ και ο chriska (ο Χρήστος το είχε προτείνει στα εμβρυικά χρόνια του gr-ο Κενταυρος και το άλσος δεν ήταν τόσο όμορφα τότε-πήγαμε μια παρέα περιστασιακών ένα βράδυ και απο τότε...το κάναμε στέκι
άλλωστε το όνομα μου θυμίζει Πήλιο
(Τσαγκαράδα....) και είναι και πραγματικά κοντά στους περισσότερους...
Χάρηκα που γνώρισα νέο κόσμο ...και ευελπιστώ...νέους φίλους....περάσαμε καλά , ξεφύγαμε λιγάκι, και αυτό έχει σημασία...
Χάρηκα που είδα κόσμο που ήξερα(μια μισή κουβέντα αφήσαμε...για την ιστορία..., αλλά θα την τελειώσουμε κάποια στιγμή, σε ποιό ησυχη συζήτηση
...), και μιλήσαμε...γελάσαμε παρέα.
Η χρονιά που μας έρχεται θέλω να είναι καλύτερη , πρώτα ο μεγαλοδύναμος να είμαστε καλά, και θα περάσουμε αρκετές τέτοιες και άλλες πρωτότυπες βραδιές, καλή διάθεση να έχουμε και να είμαστε καλά...
Ηταν μεγάλη μάζωξη όντως......μπράβο μας.
Για καφέ η μεγαλύτερη του JimnyClub που έχει γίνει ποτέ(το λέω με τον γνώμονα ότι έχω δει όλες τις μεγάλες μαζί με τον Κανελό
, έτσι ρε παλιόφιλε?
Mεγάλα μαζέματα δεν έχετε δει ακόμα....θα τα δείτε...τα καλύτερα
πάντα έρχονται γιατί βασίζονται στην εμπειρία της ιστορίας για όλους μας.
Καλά να περνάμε....
Γιάννης