Δείτε και εδώ κάτι που έχει ξεκινήσει, το κάναμε και περυσι άλλωστε.
www.brat.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1954&postdays=0&postorder=asc&&start=30Τα παιδικά χωριά sos είναι καλή ιδέα, αλλά εκεί πάνε όλοι, ακόμα και οι πλούσιοι για διαφημηστικούς λόγους.
Απο την άλλη την άποψη χρημάτων για κατάθεση σε λογαριασμό πρέπει να ανοιχθούν δύο λογαριασμοί(Θεσσαλονικη , Αθήνα ) αν ειναι για τις δυο περιοχές, ή ένας όπου θα αποφασίσουμε που θα δώσουμε τα χρήματα.
Για το θέμα των φωτοτυπιών που λές, δεν χρειαζεται νομίζω η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη σε τέτοια θέματα, αλλά καλώς το γράφης πάντως.
Σαν πιο εύκολο τρόπο έχουμε και τον παρακάτω.
Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω Τραπεζικούς λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: Αρ. Λογ.: 104/48022763
ALPHA BANK: Αρ. Λογ.: 101-002101-161787
EFG EUROBANK ERGASIAS: Αρ. Λογ.: 0026 0201 91 0100991765
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ.: 400/30842910
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ.: 5026-020155-199
Παρακαλούμε μετά από την κατάθεση της δωρεάς σας στην Τράπεζα να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας στα τηλέφωνα:
210 3313661 - 3 ή στo sosathens@sos-villages.gr , για να σας αποστείλουμε την απόδειξη.
ii Ηλεκτρονική Τράπεζα Winbank
Mπορείτε να πραγματοποιείσετε την εισφορά σας on line από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.winbank.gr και μέσω της υπηρεσίας win for life χρεώνοντας την πιστωτική σας κάρτα σε περιβάλλον πλήρους ασφάλειας.
Η εισφορά σας μπορεί να γίνει είτε ανώνυμα, είτε επώνυμα οπότε και θα σας αποσταλεί η απόδειξη εισφοράς Προσωπικά πιστέυω ότι τα χρήματα είναι αρκετά απρόσωπα για τα παιδιά, έχωντας την περσυνή εμπειρία.
Προτιμούν ένα δώρο που θα τους το δώσει κάποιο χέρι, ένα πρόσωπο.
Πέρυσι....φρίκαρα και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα....
Ειναι συγκλονιστική εμπειρία.
Τότε νιώθεις άνθρωπος.
Στο sos στην Αθήνα, χρειάζονται λάδι, χαρτικά σπιτιου, έίδη καθαριότητας, και είδη ατομικής καθαριότητας, έχω μιλήσει μαζί τους
Θες να ρωτήσεις και στην Θεσσαλονίκη τι θέλουν??
Επίσης πως σου φένεται η ιδέα της εκδρομής στον Βόλο 16/17 Δεκεμβρίου??
Iσως τώρα να έχει μεγαλύτερο νόημα, συζήτατω και με τον Θοδωρή.
Είμαι μέσα σε ότι αποφασίσετε, ευχαριστώ και συγνώμη για την παρέμβαση στην ιδέα....
Α......δειτε και αυτό...
http://www.hamogelo.grhttp://tv.antenna.gr/articleDetail/0,4051,125472,00.html (για αυτό έχω δουλέψει και προσωπικά) πάρτε ιδέες.....