Το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο, μιας και ένας μηχανικός που μπορεί εμένα να μου κάνει, και να είμαι ευχαρηστημένος, σε άλλον να έχει κάνει πατάτα.
Εχω ιδία πείρα, απο συγκεκριμένη περίπτωση σε Forum όπου δύο συνομιλητές(ο ένας ήταν ο manolis..) τσακώνονταν προσπαθώντας να αποδείξουν ο καθένας μια αντίθετη πλευρά για τον ίδιο επαγγελματία.
Τα πράγματα περιπλέκονται τώρα τελευταία μιας και μια μύνηση για δυσφήμηση, είναι κάτι απλό στα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.
Για την διαφήμηση του εκάστοτε εμπόρου, δεν θα κάτσω να ασχολήθώ, θα κάνω την έρευνα αγοράς μου, ποιός το δίνει πιο φθηνά, και απο εκεί και πέρα , θα δηλώσω ευχαριστημένος με το προιόν που επέλεξα.
Αν με ρωτήσει κάποιος απο που το πήρα, θα του απαντήσω με πμ
Ολοι οι πωλητές αξεσουάρ τετρακίνησης κερδοσκοπούν, λογικό είναι η δουλειά τους είναι άλλωστε.
Πχ αν θέλω να βάλω ome θα ψάξω και θα κάνω τα παζάρια μου.
Διαφήμηση για τον κάθε έμπορο είναι οι υπηρεσίες που παρέχει και ο τιμοκατάλογος του, ιδίως εαν είναι αναρτημένος στο site του.
Ασε που και η γκρίζα διαφήμηση, που λέγαμε και παλιά, εγκυμονεί κυνδίνους για τον πράτοντα....
Αλλο να σε ρωτήσει ο άλλος, και άλλο να "έχεις υπογραφή"....φτιάχνω το αμάξι μου εκεί