Και για μένα Ironman το θέμα τελειώνει εδώ. Τους κουράσαμε όλους άλλωστε. Ας βγάλει καθένας τα συμπεράσματά του. Δε με αποκάλεσες φίλο αυτή τη φορά, σε ευχαριστώ.
Kώστα να είσαι καλά που το κατάλαβες, αν το κατάλαβες απο μένα ΄.......αισθάνομαι περήφανος και πετυχημένος χρήστης
TO ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
Νικος Σιμος, (πρωην Nicksi...)
Καλωσόρισες πίσω θείο. Τώρα που περάσανε κάποιες ώρες και θα βλέπεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, ο αγαπημένος σου ανηψιός σε παρακαλεί να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ. Χάρηκα που ξαναμπήκες.
Ο Νίκος, Κώστα δεν ξαναγύρισε, χάρηκες η όχι....
Καλοπροέρετος είναι όποιος κάνει ΄προσπάθειες βασιζόμενος σε αγνα φιλικά αισθήματα.
Το τηλέφωνο που είχα πεί ότι έπρεπε να κάνει κάποιος...θα μπορούσα να το κάνω και εγώ, όπως και αυτό που είχα πει ότι θα κάνω εγώ και δεν το έκανα(Θοδωρή...).
Εγώ έκανα και θα κάνω τις προσπάθειες μου, για τον εξής απλό λόγω....
Οταν κάτσεις στο τραπέζι, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Οταν πιείς κρασί με κάποιον τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Οταν κάποιος παίξει με το παιδί σου, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Για όλα αυτά που σου γράφω, υπάρχουν άνθρωποι που τους το έχω αποδείξει.
Το φορουμ είναι άλλο πράγμα, άλλο ο Γιάννης άλλο ό Ιρονμαν, αλλο ο Nicksi άλλο ο Νίκος, άλλο ο gc άλλο ο Γιώργος.
Face to face θα σε πω μ@λακα, μπορεί να σου πω και άλλα, γιατί θα καταλάβεις πως το λέω, στο φορουμ ή σε μ, πμ, μαιλ...δεν θα σε γράψω ποτέ...γιατί δεν θα εκλάβεις πάντα τον χειρότερο και ποιό καυστικό βαθμό, και θα σε πειράξει περισσότερο απο ότι αν με έβλεπες. Αυτό κάντε το συνήδειση
Αυτό που θέλω εγώ να είναι ίδιο είναι ο Ιρονμαν σε όλες της διαβαθμίσεις σε ένα φόρουμ...
Ο ιρονμαν πρέπει να είναι ίδιος είτε χρήστης είναι, είτε moderator, είτε administrator.Mπήκα εδώ για να φτιάξουμε ένα ελεύθερο forum ίσων χρηστών.
ΟΛΩΝ ΙΣΩΝ
Aυτό είναι για μένα το πνεύμα μου, αυτό θεωρώ εγώ πνεύμε του .com
Αυτό είναι το πνεύμα μου και το ίδιο θα έχω σε όσα φόρουμ θα συμετέχω, διαφορετική θεώρηση για μένα είναι άσκηση πολιτικής, και εγώ, και εγώ την πολιτική την έχω σηχαθεί, την ζω απο το 91 στην δουλειά μου, και δεν θα την βάλω και στο χόμπυ μου.
Το μόνο που αλλάζει απο user σε μοδ και admin είναι..'οτι πρέπει να δουλεύεις παραπάνω
Τσακώθηκα με τον Πάνο επεδεί μου είπε ότι ασκούμε πολιτική.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο Κώστα, δεν κάνω τίποτα τυχαίο.
Τις υπογραφές μου που έγραφαν ανα καιρούς, Brat President, είμαι πρόεδρος του brat, κτλ κτλ...ισως να μην έγιναν κατανοητές....
Παιδιά εδώ εγώ είμαι γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΥΛΛΟΓΟ(Μπορει να ακούστηκε και αυτό που ξέρεις
ε?) ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΊΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΜΑ ΙΣΟΒΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ και για οσο θελω(στο brat
), ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙΑΧΤΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Τα πραγματα για μένα είναι απλά.
ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο Γιάννης και η οικογένεια του(κυρίως η οικογένεια..), Θέλω να είμαι σε ένα ελευθερο φόρουμ για όλους, όπου όλοι θα μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα την γνώμη τους όποια και αν είναι αυτοί, όποιο τίτλο και αν έχουνε.
Δεν είμαι εδώ για τίτλους, έχω στην δουλειά μου άμα θέλω.....
Σας ευχαριστώ, συγνώμη σε όσους κουράστηκαν διαβάζωντας ...αλλά αυτός είμαι, ότι σκέφτομαι θα το γράφω, σαν χρήστης(στο τέλος με βλέπω χρήστη παραισθησιογόνων ουσιών
).
Τα φορουμ δεν είναι η ζωή μας, η οικογένεια μας, είναι το συμπλήρωμα, το αλατοπιπερο για να περνάμε καλά!
Καθίστε όλοι και σκεφτήτε τι θέλετε, και αν κάποιος σας τα πρήξει με το τι θέλετε, απλά σκεφτείτε ότι μπορεί να το κάνει καλοπροέραιτα.
Ρωτήστε το και θα καταλάβεται.
Οταν καταλάβαιτε και δεν σας αρέσει τον κρεμάτε, αλλά ρωτήστε τον πρώτα.
Θοδωρή συγνώμη...
Γιάννη(Ιronman) συγνώμη(όποιος το καταλάβει το κατάλαβε.......)