Kαλησπερα σε ολους...
Πριν απο 2 μερες, καποιοι ας πουμε... ανθρωποι, με εφεραν σε μια τραγικα επωδυνη για μενα κατασταση και με “υποχρεωσαν” να παρω μια αποφαση, το να αποχωρησω απο τον internetικο χωρο και ιδιαιτερα απο το jimnyclub (ναι, το jimnyclub ειναι μονο ενα και ετσι πρεπει να παραμεινει, οτι και να γινει)!
Δε θα πω τιποτε για την ιστορια του φιλου μας του Τεο... τα ξερετε ήδη και αυτος ειναι και ο λογος που αυτη τη στιγμη διαβαζετε αυτο το κειμενο απο εμενα...
Θα πω μονο, οτι τη Δευτερα που μας περασε, γυρισα στο μαγαζι μου οπως καθε πρωι, χαρουμενος και τρισευτυχισμενος, παρ ολα τα προσωπικα μου προβληματα... για να γραψω για το Συμποσιο που εγινε το Σαββατοκυριακο και που πολλοι απο εμας ηταν εκει... Βεβαια, το jimnyclub εδωσε δυνατο παρον και σιγουρα εντυπωσιασαμε... Ετσι, γεματος χαρα και εμπειριες, ηρθα με σκοπο να αρχισω να σας περιγραφω τα του Συμποσιου και να δειτε και τις φωτο μας κλπ κλπ...
Αντι αυτου, ανοιγοντας το pc μου, βλεπω ενα σωρο παπαρολογιες και μαλακισμενα εσωψυχα κατεβατα, ενω ηξερα οτι το ΣΚ δεν θα εγραφε κανεις μας τιποτε...
Η αφορμη για την αποφαση μου να εγκαταλειψω αυτη τη παρεα και το χωρο ειχε ηδη δοθει...
Κωστα (Κατσενε) εχεις λυσσαξει για το ποστ μου που το περιμενεις πως και πως, βλεπω την αγωνια ζωγραφισμενη στο προσωπο σου, εχεις να φας 4-5 ημερες...
Δυστυχως για σενα, εκεινη τη μερα ειχαν σπασει τα τηλεφωνα για τα του Συμποσιου, συγγνωμη ρε Κωστα που δεν αφησα ολα τα αλλα για να σου γραψω εκεινο το ποστ... Το μεσημερι πηγα να πλυνω το αυτοκινητο και ευτυχως με πηρε ο Τεο, ο οποιος ηταν ηδη στην Αθηνα...
Οταν εσυ Κωστα, εγραφες μανιωδως που ειναι ο θειος και που ειναι ο θειος, για να βγαλεις τα… ντετεκτιβικα / κατινιστικα εσωψυχα σου, εγω ημουν με το Τεο προσπαθωντας να λυσουμε καποιο προβλημα μας, οπως εμαθες και απο τον ιδιο το επομενο πρωινο... Τη Τριτη το πρωι, σου απαντησα στο forum (μη θελοντας να αναφερω οτι ειναι ο Τεο εδω...)
Eσυ ομως και παλι δε πειστηκες, αποδεικνυοντας μας για ακομη μια φορα, τους κατινιστικους σκοπους σου, προσπαθωντας να σπειρεις ακομη μεγαλυτερη διχονοια...
Επειδη λοιπον εσυ και ο αλλος ο Μανωλης με αηδιασατε ειλικρινα, πηρα αυτη την αποφαση, να αποχωρησω απο το χωρο που υπεραγαπησα, αγωνιστηκα για να παει μπροστα και να μεγαλωσει και που πιστευα οτι ποτε, μα ποτε, δε θα εγκατελειπα...
Ο Μανωλης παλι, αποφασισε μετα απο 4-5 μηνες να θυμηθει τις “ευαισθησιες” του και να ξεθαψει δηθεν το ποιος κλειδωσε το ποστ και δεν τον αφησαμε να κανει το forum μπαχαλο...
Επισης ο Μανωλης, δεν θελησε να δεχτει τη τιμια και ειλικρινη απαντηση που του εδωσα, αλλα ηθελε και αυτος να το τραβηξει για να βγαλει δεν ξερω και εγω τι απο αυτο...
Ναι ρε Μανωλη, δεν νομιζω οτι επρεπε να παρω την αδεια σου για να κλειδωσω σαν moderator ενα ποστ που θα μας εξεθετε, αλλωστε αυτο ηταν παρακληση των περισσοτερων απο εδω μεσα... Την επομενη φορα θα σε ρωταμε για να παιρνουμε την αδεια σου... μιας και εισαι τοσο υπολογισιμο ατομο και τοσο "ενεργο" και "δραστηριο" μελος αυτης της ομαδας...
Την αποφαση μου αυτη (το να αποχωρησω...), δεν την ηξερε κανεις, ουτε καν η Εμιλυ, ουτε κανενας απο τα παιδια της παρεας μας...
Το πως εγινε και δημοσιευτηκε, σας το εχει ηδη αναφερει ο Τεο...
Την επομενη μερα, δηλαδη τη Πεμπτη, με πηρε καποιος τηλεφωνο και μου ανεφερε οτι ακολουθησε και η παραιτηση του Γιαννη (Ironman)… H αποφαση του Γιαννη δεν ειχε καμμια σχεση με τη δικη μου και πιστευω οτι και οι λογοι θα ηταν διαφορετικοι, δε ξερω...
Αργοτερα με “πλακωσαν” στα τηλεφωνα διαφοροι γνωστοι και μελη του forum Κωστα και μου ανεφεραν τις βλακειες που συνεχιζες να γραφεις... Δεν εδωσα καμμια σημασια, μιας και ηδη σε ειχα παρει χαμπαρι κι εγω και οι περισσοτεροι απο εδω μεσα, οποτε και δεν ασχοληθηκα αλλο...
Στα ποστ που εχεις κανει, αναφερεις μεταξυ αλλων...
Ευχαριστούμε.
Να είστε καλά όπου και να είστε. Και να θυμάστε ότι όσο ο χώρος εδώ παραμένει ελεύθερος, εμείς εδώ γύρω θα φέρνουμε άλλοτε με περισσότερη συμμετοχή και άλλοτε με λιγότερη.
...Έχω βέβαια χιλιάδες ερωτηματικά αλλά αφού δεν νιώθετε καμιά ανάγκη να εξηγήσετε κάτι παραπάνω δεν πειράζει.
...Θα μπορούσα να περιμένω να δω που θα πάει το θέμα, να μην πάρω θέση ακόμα, αλλά μια και είμαι ένας απλός user και συμμετέχω σε όλο αυτό δεν θα μείνω αμέτοχος όπως δεν έκανα ποτέ μέχρι τώρα.
...Τους φίλους μου εγώ φυσικά δεν τους μετράω μέσα από φόρουμ και λοιπά ηλεκτρονικά μέσα αλλά από την επαφή που έχω μαζί τους...
Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό και αρχίσετε να τους μετράτε ανάποδα.
Λυπάμαι...
...ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ?
...ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΟ, ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ?
ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ? ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΙ Κ¶ΝΕΤΕ?
ΝΙΚΣΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.
Φαινεται καθαρα η ειρωνικη σου διαθεση αλλα και η κατινιστικη ταση που εχεις για να δημιουργεις παντα φασαριες... Το εχεις ξανακανει αλλωστε και σε αλλες χρονικες στιγμες και με αλλους ανθρωπους, τοτε με τα σκυλοκουτα κλπ κλπ...
Μα καλα... δε ντρεπεσαι καθολου ρε συ?
Δεν νομιζω να σου εχω δωσει ποτε κανενα τετοιο δικαιωμα για να φερεσαι ετσι απεναντι μου...
Ηδη για μενα (και πιστεψε με απο οσο γνωριζω και για αλλους χρηστες), εισαι πλεον ο πρωτος... ανθρωπος που εχω βαλει στη λιστα ανεπιθυμητων...
Οσο για το πρωινο post που εκανα μπαινοντας στο forum μονο για ενα λεπτο και για συγκεκριμενο λογο (διαχωρισα τα δυο ποστ των αποχωρησεων), εσυ απαντησες...
Καλωσόρισες πίσω θείο. Τώρα που περάσανε κάποιες ώρες και θα βλέπεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, ο αγαπημένος σου ανηψιός σε παρακαλεί να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ. Χάρηκα που ξαναμπήκες.
Sorry, δεν με πειθεις για τα... αγνα σου αισθηματα... λυπαμαι...
Αυτες τις 2-3 τελευταιες ημερες, πηρα ενα πολυ καλο μαθημα...
Καποιοι μου εμαθαν να μην εμπιστευομαι και πολυ οταν καποιος με αποκαλει "φιλο"... (και για να μη βγουν παλι οι γνωστοι... καλοθελητες και αρχισουν, δεν εννοω το Τεο, που εχει γραψει παραπανω...)!
Ευχαριστω πολυ ολα τα μελη και τους πραγματικα φιλους για τη συμπαρασταση τους και θελω να ζητησω μια μεγαλη, ειλικρινη συγγνωμη, αν στεναχωρησα καποιους με αυτη μου την αποφαση...
Θελω να παρακαλεσω επισης ολους, να μη δινουμε αφορμη σε κανεναν για σχολια κλπ κλπ...
Δεν ειμαστε απλα αλλη μια ομαδα τετρακινητων, ειμαστε το JIMNYCLUB !!!