0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα σε καλούσα σε κόντρα !!!!!!!!!no tembel VS tembel !!!
Δεν είναι θεμα διάθεσης μόνο ρε παιδιά.....μη τα παραλέμε.Η αλήθεια είναι οτι αφορμή για να γράψω μερικά πράγματα , ήταν η προχθεσινή βόλτα μας. Την διάθεση μου γενικά, δεν μου την χαλάει κανείς. (αναισθησία). Να, ...... για παράδειγμα , μαγκιές στο χιόνι και με το πλάϊ στις στροφές πάμε λίγο πολύ όλοι μας. Αλλά ,,,,,,που πας φίλε μου με τον τεμπέλη στο τιμόνι να κάνεις ανάποδα Κι'όμως, το είδα και αυτό..........Μάλιστα πρίν γίνει η στραβή, είπα στον συνοδηγό μου.......> "κατσε να αφήσω απόσταση,γιατι την κόβω να γίνετε η μ..###ια " (σκ@@@α εφαγα?) Ειναι ορισμένα πράγματα και ορισμένα αξεσουάρ στα αυτοκίνητα μας, που μπορεί σε εμάς να φαίνονται φυσιολογικά, αλλά ότι και να λέμε..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Ο τεμπέλης στο τιμόνι,είναι για συγκεκριμένη χρήση και όχι για γρήγορη οδήγηση. (εκτός αν οδηγείς νταλίκα με 140 χιλιόμετρα στο πέταλο του Μαλιακού)................ (και στις βραδυνές σε κάνει ρεπορτάζ ο Σόμπολος) Οτι και να μου λέτε, δεν μπορώ ούτε να βλέπω τέτοιο ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ,οδηγικό λάθος. (αν και θα ερθει ο φίλος με τον τεμπέλη και θα υποστηρίξει το αντίθετο).τεσπα.Αφού είσαι με τεμπέλη, ,βάλε τετρακίνηση και απόλαυσε την χιονοβόλτα σου. Ας χαρείς με τις πάντες των άλλων , γιατί παρατρίχα να μπεις στο χαντάκι και να μην ευχαριστιόσουν και τόσο την βόλτα σου. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο απο τα παλιά και έχω δεί και άλλα αυτοκίνητα να χρησιμοποιούν αυτό το αξεσουάρ στο τιμόνι. (κυρίως παππούδες βέβαια,εκτός απο νταλικέριδες.....που εκεί είναι μάστ). Απλά έτυχε να "μου κάτσει" μπροστά μου αυτή η φάση και σας την αναφέρω ως παράδειγμα προς αποφυγή........ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ. (ακόμα και το κλισηόμετρο που έχω στο αμάξι μου, το θεωρώ άχρηστο.Απλά γέμισε το άδειο ταμπλό του αυτοκινήτου).ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙΙΙΙΙΙ !!! Μεγάλη κουβέντα η απλότης !.............. για ξανασκεφτείτε το.............. Βασικότατο αξεσουάρ πχ. είναι τα πατάκια τύπου "σκάφη" για να μη γεμίζει λάσπη η μοκέτα (βγαίνει δύσκολα). Ενα φτιάρι στο αμάξι , σου προσφέρει "ασφάλεια" στο χιόνι. Ο τεμπέλης δεν σου παρέχει τίποτα........ (αν είμαι λάθος, πείτε το μου να ανακαλέσω. Αλλα πείτε μου και έναν λόγο για να μάθω και εγω να μη λέω π@@@ριες)........ΦιλικάΙωσήφ.σημ>>> Το επόμενο αρθρίδιο, θα είναι σχετικό με την απλότητα του Nicksi !!!!! (τουρμπίνες,λόκερ μπρος-πίσω-500.000.000.000 κεριά φώτα και άλλα "απλά" πραγματάκια που υπάρχουν για να σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη ?? ?? ?? Θα δούμε........) Γουστάρετε κατινούλες εεεε ? (αστειεύομαι).stay tune !Η περιπέτεια μόλις άρχισε .>......................(αυτό είναι κλεμμένο από εναν θείο μου κολλητό που το γράφει στην πρώτη σελίδα του περιοδικού του).
Τωρα ετοιμάζω ενα "προσχέδιο" για τον ironman, αλλα με μία τελευταία ανάγνωση που εκανα, είδα οτι δεν είναι σωστό να το δημοσιεύσω. (για λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω).
Γιώργο αν βλέπεις ότι δεν καταλαβαίνει ο Ιωσήφ τι του λες....πες του κάτι για τον Πειραιά θα καταλάβει
Αγαπητέ κύριε Αττικάρχη Ιωσήφ, ελάτε στην Ελάτη
Thats nice.Θα ήθελα πολύ να μου πείς πως συνέβη το "κακό". ίσως σε κάποια επόμενη συνάντηση (αν είσαι Αθήνα) ?Επίσης θα ήταν καλό,να μας πεί το πως έγινε και κάποιος τρίτος που ήταν παρόν.Εγω ετσι όπως το διαβάζω αυτό το "ατύχημα"σου, μάλλον κάτι μου λέει οτι στην προσπάθειά σου να περάσεις ενα δύσκολο εμπόδιο, το τιμόνι κόντραρε και έφυγε πολύ γρήγορα ανάποδα ενώ εσυ είχες τα δάχτυλα εσωτερικά της στεφάνης του τιμονιού,με τα ατυχή αποτελέσματα, κάτι που είναι λάθος και είναι απο τα πρώτα "θεωρητικά" μαθήματα που θα έπρεπε όλοι να κάνουμε πριν πάμε για trial. (υποθετικά μιλώντας)Αρα και τεμπέλη να μην έχεις,αν έχεις τα δάχτυλα έξω απο την στεφάνη του τιμονιού, μάλλον θα το γλίτωνες ??