Αποστολέας Θέμα: Οδηγίες για εκτός δρόμου κίνηση....  (Αναγνώστηκε 11896 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
  • www.jimnyclub.com
Απ: Οδηγίες για εκτός δρόμου κίνηση....
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 06, 2007, 10:47 »
Καλέ, τι λογοδιάρροια σ' έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες - τα 2 τελευταία 24ωρα για την ακρίβεια lol  87
 _brav/ Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, είναι πολύ χρήσιμες, ειδικά όταν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα  _supr>

Ειναι αυτο που εχουμε ξαναπει Μενια...: Ολες οι μ@λ@κιες γινονται οταν ΔΕΝ εχουμε βγει καμμια βολτα στο βουνο...

Ο Ιωσηφ οπως ξερεις συμμετειχε στη βολτουλα της Κυριακης, οποτε και ειναι/ειμαστε μια χαρα!!!

Τους... εσωκλειστους να φοβομαστε μονο... ;)  που ο μοναδικος σκοπος τους, ειναι οι ταραχες...  lol lol lol

>poiitis<
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 06, 2007, 11:40 »
Εννοω, οτι ανοιξε η καρδουλα του και η διαθεση του...  Ενω αυτοι που κανουν off road με τα πληκτρολογια τους, το μονο που καταφερνουν, ειναι οι... ταραχες και οι φασαριες που δημιουργουν στους υπολοιπους!!!
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 06, 2007, 13:18 »
Εννοω, οτι ανοιξε η καρδουλα του και η διαθεση του... 

Ωωω, τι ρομαντικό..  >4461<  >egrapses<
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος jimnyman

• Jimny
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 06, 2007, 18:49 »
Δεν είναι θεμα διάθεσης μόνο ρε παιδιά.....μη τα παραλέμε.

Η αλήθεια είναι οτι αφορμή για να γράψω μερικά πράγματα , ήταν η προχθεσινή βόλτα μας. Την διάθεση μου γενικά, δεν μου την χαλάει κανείς. (αναισθησία).  lol lol lol

Να, ...... για παράδειγμα , μαγκιές στο χιόνι και με το πλάϊ στις στροφές πάμε λίγο πολύ όλοι μας. Αλλά ,,,,,,που πας φίλε μου με τον τεμπέλη στο τιμόνι να κάνεις ανάποδα ???

Κι'όμως, το είδα και αυτό..........
Μάλιστα πρίν γίνει η στραβή, είπα στον συνοδηγό μου.......> "κατσε να αφήσω απόσταση,γιατι την κόβω να γίνετε η μ..###ια "  (σκ@@@α εφαγα?)

Ειναι ορισμένα πράγματα και ορισμένα αξεσουάρ στα αυτοκίνητα μας, που μπορεί σε εμάς να φαίνονται φυσιολογικά, αλλά ότι και να λέμε..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Ο τεμπέλης στο τιμόνι,είναι για συγκεκριμένη χρήση και όχι για γρήγορη οδήγηση. (εκτός αν οδηγείς νταλίκα με 140 χιλιόμετρα στο πέταλο του Μαλιακού)................ (και στις βραδυνές σε κάνει ρεπορτάζ ο Σόμπολος) lol
Οτι και να μου λέτε, δεν μπορώ ούτε να βλέπω τέτοιο ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ,οδηγικό λάθος. (αν και θα ερθει ο φίλος με τον τεμπέλη και θα υποστηρίξει το αντίθετο).τεσπα.
Αφού είσαι με τεμπέλη, ,βάλε τετρακίνηση και απόλαυσε την χιονοβόλτα σου. Ας χαρείς με τις πάντες των άλλων , γιατί παρατρίχα να μπεις στο χαντάκι και να μην ευχαριστιόσουν και τόσο την βόλτα σου. ;) ;) 

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο απο τα παλιά και έχω δεί και άλλα αυτοκίνητα να χρησιμοποιούν αυτό το αξεσουάρ στο τιμόνι. (κυρίως παππούδες βέβαια,εκτός απο νταλικέριδες.....που εκεί είναι μάστ).
Απλά έτυχε να "μου κάτσει" μπροστά μου αυτή η φάση και σας την αναφέρω ως παράδειγμα προς αποφυγή........

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ.
(ακόμα και το κλισηόμετρο που έχω στο αμάξι μου, το θεωρώ άχρηστο.Απλά γέμισε το άδειο ταμπλό του αυτοκινήτου).

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙΙΙΙΙΙ !!! ;) ;) ;) ;) ;)

Μεγάλη κουβέντα η απλότης !.............. για ξανασκεφτείτε το..............

Βασικότατο αξεσουάρ πχ. είναι τα πατάκια τύπου "σκάφη" για να μη γεμίζει λάσπη η μοκέτα (βγαίνει δύσκολα).
Ενα φτιάρι στο αμάξι , σου προσφέρει "ασφάλεια" στο χιόνι.
Ο τεμπέλης δεν σου παρέχει τίποτα........ (αν είμαι λάθος, πείτε το μου να ανακαλέσω. Αλλα πείτε μου και έναν λόγο για να μάθω και εγω να μη λέω π@@@ριες)........

Φιλικά
Ιωσήφ.

σημ>>> Το επόμενο αρθρίδιο,  a105 θα είναι σχετικό με την απλότητα του Nicksi lol !!!!!  lol lol lol (τουρμπίνες,λόκερ μπρος-πίσω-500.000.000.000 κεριά φώτα και άλλα "απλά" πραγματάκια που υπάρχουν για να σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη ?? ?? ??  Θα δούμε........) lol lol lol

Γουστάρετε κατινούλες εεεε ???? lol lol lol lol  (αστειεύομαι).

stay tune !
Η περιπέτεια μόλις άρχισε .>......................(αυτό είναι κλεμμένο από εναν θείο μου κολλητό που το γράφει στην πρώτη σελίδα του περιοδικού του).
I'm back....:-)

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 06, 2007, 20:57 »
Παράθεση από: Jimnyman
Ειναι ορισμένα πράγματα και ορισμένα αξεσουάρ στα αυτοκίνητα μας, που μπορεί σε εμάς να φαίνονται φυσιολογικά, αλλά ότι και να λέμε..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Bλέπε κάγκελο....  ha ha

Ασχετα με την πλάκα, είσαι πολύ σωστός και καλά κάνεις και επισημαίνεις κάποια πράγματα....

Κοινώς >egrapses<
Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

Αποσυνδεδεμένος jimnyman

• Jimny
Απ: Οδηγίες για περάσματα απο την πλατεία Μπουρναζίου .....κ.α.
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 06, 2007, 21:09 »
Εμ αααααα .  Αυτο δεν ειναι αυτοκίνητο...............

Κύριοι και κυρίες,
Αυτό είναι ενα SUPER JIMNY που όλα τα αγοράκια θα ήθελαν να έχουν στη "συλλογή τους"..............

Δεν είναι λίγες οι φορές, που πολλοί ζηλέψαμε ενα ΤΟΟΟΣΟ φτιαγμένο jimny . Το ίδιο συνέβαινε παλιότερα (μη πω και τώρα), με μερικά "αυτοκίνητα ονείρωξης" (όπως τα λέω). Αλλοι τα λένε "φετίχ" και άλλοι χόμπι (συλλέκτες). Ferrari ,Lamborghini , Aston martin και αλλα τέτοια "εξωτικά".

Ετσι λοιπόν με "χουμοριστική"διάθεση , θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το μυστήριο των ανθρώπων που είναι "ερωτευμένοι" με το αμάξι τους.
Αλλοι βάζουν τρείς χιλιάδες βαττ μουσική και περνούν απο την πλατεία Μπουρναζίου , καλύπτοντας όλα τα μαγαζιά μαζί . (καλύπτωντας= οι πελάτες των μαγαζιών παύουν να ακούνε την μουσική του καταστήματος και ακούνε το τελευταίο χιτ της Μπεζαντάκου απο το αμάξι σας). (ξέρεις......"το μπλουζάκι")  lol lol lol
Εχεις δώσει λοιπόν, καμιά δεκαριά χιλιάρικα για μουσική στο αμάξι,  αλλα όλοι στο "Πιτσούνι σίτυ", εχουν να το λένε και να γυρήζουν τα βλέμματα,(μαζι με μερικές μούτζες), και να σε χαζεύουν.

Οχι.
 Ο Νίκος (και πολλοί άλλοι,,,αλλά στον Νίκο κάνω πλάκα τώρα), εχει ερωτευτεί τοοοσο πολύ το jimny του, που δεν ξέρει πιά ,τι άλλο να του "φορέσει" !!!! (σημ.> φοράω>> ,όπως φοράω ενα πουκάμισο και πάω Πλούταρχο....? Ενα τετοιο πράγμα). lol
Αρχικά είχαμε πρόβλημα με το ύψος του αυτοκινήτου.
Το σήκωσε 6 ποντάκια. έχωσε και ενα σούπερ άγριο, mad λαστιχάκι  και τα πρώτα βλέμματα στον δρόμο,άρχισαν να γυρνάνε !!!!  lol lol lol lol
Ηταν λίγα όμως και στεναχωριότανε.......... :'( :'(
Ετσι αποφάσισε να βάλει και "άλλα" πάνω στο αμάξι.
Το επόμενο στάδιο, ήταν μία σχάρα σούπερ τέρας,να αντέχει την σκηνή πάνω ,για να ξεκουράζει το κωλαράκι του απο το buget σουπερ τρουπερ SPARCO καθισματάκι του !!!
Τα βλέμματα αυξήθηκαν,ειδικά αφού μπήκαν και τα πρώτα ....... δύο εκατομμύρια κεριά φωτός πάνω στην εν λόγο σχάρα. lol
Το χαμόγελο άρχισε να πλαταίνει , μέχρι.....................
Που είδε σε έναν αγώνα trial, ενα jimny με ΤΑΑΑΑΑ  σούπερ αμορτησέρ και τα ΣΟΥΥΥΥΥΠΕΡ λασπολάστιχα.
Πλέον η αγαπημένη του ,ήθελε σκάλα για να ανέβει στο αμάξι. (οι κακές γλώσσες,λένε οτι τον χώρισε για ενα διάστημα, γιατί ξέχναγε δήθεν την σκάλα και τα είχε πάρει μαζί του η αγαπημένη)  lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
Ετσι μετα απο αυτες τις "μικρές" αλλαγές ,κατι ploter κατι λόκερ και κατι πόπερ και εναν εργάτη (Ρουμάνο νομίζω πήρε.Καμιά δεκαριά χιλιάδες λίμπρες σηκώνει ο άτιμος) lol, αποφάσισε να "δώσει" στο jimny και ενα Χριστουγεννιάτικο δώρο.  a105
Μία ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ.
Αυτό ήταν . Το αμάξι απέκτησε επιτελούς και την ροπή του ράνγκλερ.

ΝΑΙ

Εχω ενα jimny, στην τιμή του Ράνγκλερ σκέφτηκε,, και άρχισε τις βόλτες γεμάτος καμάρι για το "τέρας" που κατάφερε με κόπο να φτιάξει και να μπεί σε όλων των τετρακίνητων αγοριών το μάτι....  lol lol lol lol
Στο Κολωνάκι τα πεζοδρόμια ,τα ανέβαινε πλέον Α Ν Ε Τ Α. Ακόμα και οι κάτοχοι ΚΑΓΙΕΝ, έριχναν βλέμματα ζήλιας προς το ασημί jimny του Νίκου.
Η τουρμπίνα κάνει εναν θόρυβο, που νομίζεις οτι περνάει punto GT απο δίπλα σου και στην ευθεία πηδάει και ραλάκια νιτραρισμένα !!!! (δεν γνωρίζω αν κατεβαίνει και Βούτα τωρα πιά). lol lol lol

Αυτό ήταν.
Ειχε πλέον το καλύτερο αμάξι καθώς και τον σεβασμό όλων των "ομόσταυλων" του. (βλ.clubs).

Και τώρα ,,,,,,, πάρτο "αλλιώς"........... lol lol
Ωραία....... Το σένιαρες το αμάξι.
Εχεις ρίξει μπόλικα "μπικικίνια" και έκανες το τετρακίνητο σου ένα "σούπεεεερ" rescue car .

Το οτι έγινες συχνός πελάτης της εταιρίας οδικής βοήθειας , σημαίνει κάτι ?

Όταν κάτι εργοστασιακό, αρχίζεις να το "παρενοχλείς", θα σου κάνει "νάζια"? Θα σου "βγάλει" ζημιές ? Μεγάλες ή μικρές, που στο βουνό μπορούν να σου δυσκολέψουν πολύ περισσότερο απ'ότι φαντάζεσαι, τη ζωή ??  (εχω δεί παρατημένα αυτοκίνητα απο σπασμένα μπράτσα, που πλήρωσαν "χρυσό").

Πλέον το αμάξι είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ χωμάτινο και οτι για τις ζημιές ευθύνεται πολύ η ασφάλτινη "ζωή του" , το έχεις σκεφτεί ? 

Μου δίνεται και πάλι η ευκαιρία να φωνάξω μία λέξη.

ΑΠΛΟΤΗΤΑ.
Ο σκοπός της τετρακίνησης, είναι να περνάς καλά. Να φεύγεις απο το άγχος της πόλης και να αισθάνεσαι ελεύθερος,μακριά απο την βαβούρα και το καυσαέριο της πόλης. Να φύγεις και να πάς κάπου μόνος,ή με κολλητούς και να κάνεις πράγματα που άλλοι δεν έχουν καν ονειρευτεί,αφού έχουν χαμηλά και γρήγορα αυτοκίνητα ,που στην εθνική οδό σε περνάνε απο πάνω.
Δέχομαι οτι θέλεις να πάς ακόμα πιο μακριά απο τα απλά τετρακίνητα και γι'αυτό το "τουμπανιάζεις".
Δέχομαι οτι γουστάρεις τους αγώνες και θέλεις να κερδίσεις κάποιον απο αυτούς.
Δέχομαι οτι είναι το χόμπι σου και θες το καλύτερο.

Τελικά ομως ρε φίλε, σε παραδέχομαι, γιατί έχεις ενα απο τα καλύτερα καυλοjimny  και ας έβαλες πάνω του αλλα πέντε εκατομμύρια κεριά φωτός !! (και ενα γκαζάκι) ha ha

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

σημ. Ολα τα παραπάνω,ουδεμία σχέση εχουν με την πραγματικότητα !!!!!!!  87  Ενα απλό jimnάκι είναι με καμια δεκαπενταριά χιλιάρικα σε μπιχλιμπίδια !!!!
Απο μουσική ΠΑΣΧΕΙ !!!! lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

υγ> Ειδα σχόλιο για το "καγκελο"..... lol Αυτο το "πραμα" δεν μου αρεσε απο τότε που πήρα το αμάξι. (μεταχείρω και το ειχε πάνω). όμως και τραβάει κολλημένους αλλά και μου εχει γλυτώσει καμιά δεκαριά προφυλακτήρες !!!!!  lol lol lol  Σκέφτηκα να το βγαλω πολλές φορές, αλλα τελικά μετά απο τα καλά που έχει κάνει, το αφήνω και συν τοις αλλης, ξεχωρίζω το μπουρδέλο μου απο μακριά,,,,,ειδικά οταν μαζευόμαστε και πίνουμε κάτι παραπάνω !!!  lol lol lol lol lol

υγ2> Επιδή μάλλον δεν κολλάει το αρθρίδιο αυτό με το θέμα, δεν το πέρνετε να το βαλετε πουθενά στα άσχετα ???

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

• Jimny
  • Πισσώνας
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 01:33 »
Παράθεση
Ο σκοπός της τετρακίνησης, είναι να περνάς καλά. Να φεύγεις απο το άγχος της πόλης και να αισθάνεσαι ελεύθερος,μακριά απο την βαβούρα και το καυσαέριο της πόλης. Να φύγεις και να πάς κάπου μόνος,ή με κολλητούς και να κάνεις πράγματα που άλλοι δεν έχουν καν ονειρευτεί,

Μετά απο καιρό...αρχίζεις να το κάνεις μόνος......

Για το off road(όπως και αν το ενοεί ο καθένας) μιλάμε πάντα ha ha
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 09:13 »
Ρε φιλε... τελικα  <pineis<

lol lol lol  Δεν εχω να σχολιασω τιποτε απο τα 2 super duper αρθρα του Ιωσηφ/jimnyman, μονο... >sostos< και οτι  >plaka/ !!!  roc2 roc2 roc2

O παλιος, καλος jimnyman (οπως τουλαχιστον τον γνωρισα εγω...), επεστρεψε!!! yah yah yah

Απλα, φιλαρακο να σου πω μια μεγαλη  >kalim< οτι εισαι >oreos< και οπως παλιοτερα, >egrapses< !!!

Αντε...
>forto< και  >fygame<  yah yah yah
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος Jericho

• NewsLetter
  • Jimny
  • Ή θα βρούμε τον δρόμο, ή θα τον δημιουργήσουμε...
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 10:31 »
Παράθεση
...Ο σκοπός της τετρακίνησης, είναι να περνάς καλά. Να φεύγεις απο το άγχος της πόλης και να αισθάνεσαι ελεύθερος,μακριά απο την βαβούρα και το καυσαέριο της πόλης. Να φύγεις και να πάς κάπου μόνος,ή με κολλητούς και να κάνεις πράγματα που άλλοι δεν έχουν καν ονειρευτεί...

Σήφη, άψογος...!
Ή θα βρούμε το δρόμο, ή θα τον δημιουργήσουμε...

Όταν θα μπαίνεις στις στροφές,
κατέβαζε δευτέρα,
γιατί θα φας αμορτισέρ,
ψαλίδι, κρεμαγιέρα...

Αποσυνδεδεμένος Georg

• Jimny
  • vvt
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 10:32 »
Δεν είναι θεμα διάθεσης μόνο ρε παιδιά.....μη τα παραλέμε.

Η αλήθεια είναι οτι αφορμή για να γράψω μερικά πράγματα , ήταν η προχθεσινή βόλτα μας. Την διάθεση μου γενικά, δεν μου την χαλάει κανείς. (αναισθησία).  lol lol lol

Να, ...... για παράδειγμα , μαγκιές στο χιόνι και με το πλάϊ στις στροφές πάμε λίγο πολύ όλοι μας. Αλλά ,,,,,,που πας φίλε μου με τον τεμπέλη στο τιμόνι να κάνεις ανάποδα ???

Κι'όμως, το είδα και αυτό..........
Μάλιστα πρίν γίνει η στραβή, είπα στον συνοδηγό μου.......> "κατσε να αφήσω απόσταση,γιατι την κόβω να γίνετε η μ..###ια "  (σκ@@@α εφαγα?)

Ο τεμπέλης στο τιμόνι,είναι για συγκεκριμένη χρήση και όχι για γρήγορη οδήγηση. (εκτός αν οδηγείς νταλίκα με 140 χιλιόμετρα στο πέταλο του Μαλιακού)................ (και στις βραδυνές σε κάνει ρεπορτάζ ο Σόμπολος) lol
Οτι και να μου λέτε, δεν μπορώ ούτε να βλέπω τέτοιο ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ,οδηγικό λάθος. (αν και θα ερθει ο φίλος με τον τεμπέλη και θα υποστηρίξει το αντίθετο).τεσπα.
Αφού είσαι με τεμπέλη, ,βάλε τετρακίνηση και απόλαυσε την χιονοβόλτα σου. Ας χαρείς με τις πάντες των άλλων , γιατί παρατρίχα να μπεις στο χαντάκι και να μην ευχαριστιόσουν και τόσο την βόλτα σου. ;) ;) 

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο απο τα παλιά και έχω δεί και άλλα αυτοκίνητα να χρησιμοποιούν αυτό το αξεσουάρ στο τιμόνι. (κυρίως παππούδες βέβαια,εκτός απο νταλικέριδες.....που εκεί είναι μάστ).
Απλά έτυχε να "μου κάτσει" μπροστά μου αυτή η φάση και σας την αναφέρω ως παράδειγμα προς αποφυγή........

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ.
(ακόμα και το κλισηόμετρο που έχω στο αμάξι μου, το θεωρώ άχρηστο.Απλά γέμισε το άδειο ταμπλό του αυτοκινήτου).

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙΙΙΙΙΙ !!! ;) ;) ;) ;) ;)

Μεγάλη κουβέντα η απλότης !.............. για ξανασκεφτείτε το..............

Βασικότατο αξεσουάρ πχ. είναι τα πατάκια τύπου "σκάφη" για να μη γεμίζει λάσπη η μοκέτα (βγαίνει δύσκολα).
Ενα φτιάρι στο αμάξι , σου προσφέρει "ασφάλεια" στο χιόνι.
Ο τεμπέλης δεν σου παρέχει τίποτα........ (αν είμαι λάθος, πείτε το μου να ανακαλέσω. Αλλα πείτε μου και έναν λόγο για να μάθω και εγω να μη λέω π@@@ριες)........

Φιλικά
Ιωσήφ.

σημ>>> Το επόμενο αρθρίδιο,  a105 θα είναι σχετικό με την απλότητα του Nicksi lol !!!!!  lol lol lol (τουρμπίνες,λόκερ μπρος-πίσω-500.000.000.000 κεριά φώτα και άλλα "απλά" πραγματάκια που υπάρχουν για να σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη ?? ?? ??  Θα δούμε........) lol lol lol

Γουστάρετε κατινούλες εεεε ???? lol lol lol lol  (αστειεύομαι).

stay tune !
Η περιπέτεια μόλις άρχισε .>......................(αυτό είναι κλεμμένο από εναν θείο μου κολλητό που το γράφει στην πρώτη σελίδα του περιοδικού του).

Ιωσηφ πηρες φορα και δεν ξερεις τι λες...
Βαλε πρωτα αμορτισερ τιμονιου,βγαλε και την αντιστρεπτικη και μετα κανε παντες χωρις τεμπελη!
Το τιμονι δεν εχει σχεδον καθολου επαναφορα και καθως ειναι αργο απο τη μανα του,δεν προλαβαινεις να κανεις αναποδα απο τη μια μερια στην αλλη!
Οσο για το γλυστρημα,εγινε στο σημειο που πατησαμε το πρωτο παγωμενο χιονι κι εγω συνηθισμενος απο πριν μπηκα με περισσοτερο γκαζι!
Επειδη εκανα παντες και πριν τον τεμπελη,πιστεψε με τωρα ειμαι πιο σιγουρος οτι θα προλαβω να το μαζεψω αν γλυστρισει περισσοτερο απο οσο περιμενω! Επρεπε να ησουν προχτες το βραδυ στην Παρνηθα που ηταν ολα παγωμενα,ανεβηκαμε ολο το βουνο με το πλαι!
Αυτο που παρεχει επιπλεον ο τεμπελης ειναι οτι εισαι σιγουρος πως θα στριψεις αν δεις κατι τελευταια στιγμη!
Καποτε πηγαινα μεσα σε ενα ποταμι κατα μηκος κι αυτο αρχισε αποτομα να βαθαινει,για ποτε το εκοψα ολο και βγηκα εξω στην οχθη ακομα δεν καταλαβα!
Τελος,μεσα στην πολη αλλα και στο βουνο σου επιτρεπει να κανεις κι αλλα πραγματα ενω οδηγεις,να τρως,να πινεις,να καπνιζεις,να μιλας στο τηλεφωνο,να χαιδευεις τη γκομενα σου κι αλλα τετοια  cl
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2007, 10:43 από Georg »

Αποσυνδεδεμένος jimnyman

• Jimny
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 11:08 »

Λίγο πρίν το, παρατρίχα "χαντακι", είπες στο cb ......... "εχει καεί το χέρι μου απο τον τεμπέλη"  ?? ??

Αν δεν το είπες,
Εντάξει. Δεν ξερω τι λέω και είμαι ανίκανος να οδηγήσω γρήγορα με τεμπέλη .

Φιλε μου, κατι που είδα σχολίασα και να είσαι σίγουρος οτι δεν το έγραψα επιθετικά. Σαρκαστικό θα το έλεγα το αρθρίδιο.

Ξαναδιάβασε το με ενα κλίκ παραπάνω χουμορ αν θες.

Φιλικά
Ιωσήφ.

υγ> Αν το θεωρείς επιθετικό,ζήτα απο καποιον mod να το σβήσει. Εχει την συγκατάθεση μου.

Αποσυνδεδεμένος Georg

• Jimny
  • vvt
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 11:12 »

Λίγο πρίν το, παρατρίχα "χαντακι", είπες στο cb ......... "εχει καεί το χέρι μου απο τον τεμπέλη"  ?? ??

Αν δεν το είπες,
Εντάξει. Δεν ξερω τι λέω και είμαι ανίκανος να οδηγήσω γρήγορα με τεμπέλη .

Φιλε μου, κατι που είδα σχολίασα και να είσαι σίγουρος οτι δεν το έγραψα επιθετικά. Σαρκαστικό θα το έλεγα το αρθρίδιο.

Ξαναδιάβασε το με ενα κλίκ παραπάνω χουμορ αν θες.

Φιλικά
Ιωσήφ.

υγ> Αν το θεωρείς επιθετικό,ζήτα απο καποιον mod να το σβήσει. Εχει την συγκατάθεση μου.

Ιωσηφ ξαναπηρες φορα...ειπες κατι και σου απαντησα,δε νομιζω οτι εχει συνεχεια το θεμα εκτος αν εχεις κατι να πεις σχετικο με το θεμα μας  a105

Αποσυνδεδεμένος jimnyman

• Jimny
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 11:16 »

Απο εδω και πέρα θα γραφω μόνο για τα φιλαράκια μου, γιατι οσοι δεν με ξερουν (τι κολώπαιδο ειμαι), παρεξηγούνται λιγάκι ρε Νικόλα.

Τεσπα.
Ας μην "πέφτουμε" και μας φύγει ο οίστρος !!! lol lol lol lol lol lol

Κατι θα σκεφτω και σήμερα !!!   lol lol lol lol lol  χμμμμμμμμμ  λές να πιάσω τον σιδηράνρωπο ?? lol lol lol

υγ> Georg , δεν υπάρχει θεμα. Ολα καλά.

Αποσυνδεδεμένος Georg

• Jimny
  • vvt
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 11:19 »

Απο εδω και πέρα θα γραφω μόνο για τα φιλαράκια μου, γιατι οσοι δεν με ξερουν (τι κολώπαιδο ειμαι), παρεξηγούνται λιγάκι ρε Νικόλα.

Τεσπα.
Ας μην "πέφτουμε" και μας φύγει ο οίστρος !!! lol lol lol lol lol lol

Κατι θα σκεφτω και σήμερα !!!   lol lol lol lol lol  χμμμμμμμμμ  λές να πιάσω τον σιδηράνρωπο ?? lol lol lol

υγ> Georg , δεν υπάρχει θεμα. Ολα καλά.

Δηλαδη αμα ειχα παρεξηγηθει πως θα εκανες ρε?  87

Αποσυνδεδεμένος jimnyman

• Jimny
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 07, 2007, 12:07 »
Θα σε καλούσα σε κόντρα !!!!!!!!!

no tembel VS  tembel !!!    lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
 _231;

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2007, 12:09 από jimnyman »