0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
Μπορούν να συνδιαστούν με μαμά αμορτισέρ για αρχή;;;;
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,4589.75.htmlΠαράθεση από: DinDin στις Ιανουάριος 15, 2010, 12:18Σε αυτούς που δεν θέλουν να ξεφύγουν από το μαμά ύψος αλλά να κάνουν κάτι με την ανάρτησή τους προτείνω ανεπιφύλακτα ελατήρια mad +3,5 και αμορτισέρ monroe adventure +6.Το σετ αυτό δίνει περίπου 1,5 εκ. μπροστά και 2,0 εκ. πίσω.Οι εντυπώσεις μου από τα τριάμισι χρόνια που το φόραγα:Στο δρόμο η ανάρτηση είναι σφιχτή, χωρίς να είναι σκληρή και σε προδιαθέτει να κινείσαι πιο γρήγορα στις στροφές έχοντας και μικρότερες κλίσεις από τα μαμά.Εκτός δρόμου οι μεγάλες διαδρομές των αμορτισέρ πραγματικά απογειώνουν τις δυνατότητες του μικρού κατσικιού, χωρίς όμως να υπάρχει φόβος να ξεκουμπώσουν τα ελατήρια (σε εμένα τουλάχιστον δεν ξεκούμπωσαν ΠΟΤΕ) ενώ τα μακρύτερα ελατήρια επιτρέπουν τη χρήση μεγαλύτερου σε προφίλ ελαστικού χωρίς πρόβλημα. Μόνο μειονέκτημα ότι για εκτός είναι λίγο σκληρά (πιο σκληρά πχ από ΟΜΕ) αφού πρόκειται για αμορτισέρ για πιο βαριά αυτοκίνητα...
Σε αυτούς που δεν θέλουν να ξεφύγουν από το μαμά ύψος αλλά να κάνουν κάτι με την ανάρτησή τους προτείνω ανεπιφύλακτα ελατήρια mad +3,5 και αμορτισέρ monroe adventure +6.Το σετ αυτό δίνει περίπου 1,5 εκ. μπροστά και 2,0 εκ. πίσω.Οι εντυπώσεις μου από τα τριάμισι χρόνια που το φόραγα:Στο δρόμο η ανάρτηση είναι σφιχτή, χωρίς να είναι σκληρή και σε προδιαθέτει να κινείσαι πιο γρήγορα στις στροφές έχοντας και μικρότερες κλίσεις από τα μαμά.Εκτός δρόμου οι μεγάλες διαδρομές των αμορτισέρ πραγματικά απογειώνουν τις δυνατότητες του μικρού κατσικιού, χωρίς όμως να υπάρχει φόβος να ξεκουμπώσουν τα ελατήρια (σε εμένα τουλάχιστον δεν ξεκούμπωσαν ΠΟΤΕ) ενώ τα μακρύτερα ελατήρια επιτρέπουν τη χρήση μεγαλύτερου σε προφίλ ελαστικού χωρίς πρόβλημα. Μόνο μειονέκτημα ότι για εκτός είναι λίγο σκληρά (πιο σκληρά πχ από ΟΜΕ) αφού πρόκειται για αμορτισέρ για πιο βαριά αυτοκίνητα...
Ευχαριστώ.τώρα φοράω μαχχις τρεπαντορ 205/70/15 ελπίζω να χωράνε πλέον τα 215 γκουντριτζ ή καμια αναγόμωση 80αρα . Ελπίζω να βρεθούμε σε καμια βολτα και απο κοντα!
Παράθεση από: ΜΠΑΟΥ στις Φεβρουάριος 09, 2012, 13:12 Ευχαριστώ.τώρα φοράω μαχχις τρεπαντορ 205/70/15 ελπίζω να χωράνε πλέον τα 215 γκουντριτζ ή καμια αναγόμωση 80αρα . Ελπίζω να βρεθούμε σε καμια βολτα και απο κοντα! OFFTOPIK βεβαια αλλά πες μου κάτι... τα τρεπαντορ χωράνε σε μαμά του 2007 χωρίς να βρίσκουν σε θόλους ?