0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MAD-MAX στις Οκτώβριος 15, 2010, 09:59προσπαθησαμε οσο μπορουσαμε να σας προλαβουμε στο σημειο συναντησης αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε (φτασαμε στα goodys στις 8.54)στην συνεχεια οργωσαμε επι 2 ωρες τους χωματοδρομους πανω απο το κρυονερι ελπιζοντας να σας βρουμε αλα ανεπιτυχως...τουλαχιστον ευχαριστηθηκαμε διαδρομη και φυσηΑλλη φορά να πέρνετε τηλέφωνο να σας περιμένουμε. (ή να έρχεστε πιο νωρίς )
προσπαθησαμε οσο μπορουσαμε να σας προλαβουμε στο σημειο συναντησης αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε (φτασαμε στα goodys στις 8.54)στην συνεχεια οργωσαμε επι 2 ωρες τους χωματοδρομους πανω απο το κρυονερι ελπιζοντας να σας βρουμε αλα ανεπιτυχως...τουλαχιστον ευχαριστηθηκαμε διαδρομη και φυση
Με μικρές απώλειες τελείωσε η χτεσινή λασπομαχία.Μπράβο στους νέους που το πάλεψαν. Νερό δεν είχε το ποταμάκι αλλά κάναμε trial....Οι απώλειεςΧάρης : Ενας εργάτης και όλα τα ρούχα μαύρα και καφέJimever : Ενα πίσω αριστερό φτερόlker : Ενα δίσκο συμπλέκτη
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΙ ΠΕΡΝΑΩ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (3ΟΑΡΙΑ ΜΕΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ...
Παράθεση από: yspili στις Οκτώβριος 14, 2010, 19:10ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΙ ΠΕΡΝΑΩ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (3ΟΑΡΙΑ ΜΕΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ...Γιαννη εφτιαξες το sami και αλαξοπιστησες;