(MAD-MAX): Οπως ανεφερα σε αλλο θεμα το μικροβιο του Jimny μου το μετεδωσε πριν 5 χρονια ο Ιωσηφ ή Jimnyman (καποιοι ισως τον γνωριζετε)
Μετα από καιρό λοιπόν πηρε την αποφαση η κοπέλα μου mAnty-Max να γινει κατοχος ενος Jimny
(καινουργιου) μετα και απο δικη μου παροτρυνση (μιας και εγω εχω ηδη 2 αυτοκινητα στην κατοχη μου).
Σήμερα θα γινει η παραγγελια και λογικα μεχρι τελος Σεπτεμβρη θα το εχουμε στα χερια μας
Οπως αντιλαμβάνεστε είμαστε πολυ αρχαριοι στο χομπι αυτο (αν και στο χωρο του αυτοκινητου - οχι 4χ4 - δηλωνουμε εμπειροι) με αποτελεσμα να σας "ζαλισουμε" με αποριες
Στα αμεσα πλανα μας ειναι η αγορα ενος σετ Mud ελαστικων και μιας αναρτησης 2 ιντσων
Ο σκοπος της αποκτησης του ειναι για να εχουμε την δυνατοτητα να γνωρισουμε και να ζησουμε απο πιο κοντα την φυση και να παμε σε μερη που δεν μπορεις να πας με κανονικο αυτοκινητο
Λογικά στο αμεσο μελλον θα γνωριστουμε και απο κοντα (ελπιζοντας να μας "παιζετε" και εμας που και που σε ευκολες διαδρομες μεχρι να συνηθισουμε, μαθουμε, αποκτησουμε καποια εμπειρια)
Γυναικες οδηγοι η συνοδηγοι ερχοντε?
MAD-MAX / mAnty-Max