0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα.εχω ενα τζιμνακι και εγω και μπηκα μολις σημερα εδω.δεν διαβαζω αρκετα τον τελευταιο καιρο και θα ηθελα να ρωτησω γιατι δυο φορουμ σε jimny?το jimnyclub εχει και λεσχη απο πισω με καταστατικο.εσεις εχετε κατι αντιστοιχο??
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.αληθεια δεν περιμενα τοσες πολλες.καλο αυτο.το σιγουρο ειναι οτι δεν εκατσα να γραψω ποστ τετοιο που θα πρεπει να προσεχω τις διατυπωσεις για να μην θεωρηθω προκλητικος.σε καμια περιπτωση.απλα μια απορια εξεφρασα και .....μου την πεσατε ολοι μαζι.any way.!!!!!!!!!!καταλαβαινω ισως καποια πικρια .οσο για τον jimnys γνωριζω και εμαθα οτι ηταν μελος του αλλου συλλογου.το οτι ηταν αντιπροεδρος δεν λεει και τιποτα.ο αντιπροεδρος ειναι το μονο μελος των ΔΣ που δεν κανει τιποτα .ετσι jimnys???
Land rover ΤριανταφυλλίδηςIron teamTetrakinisi magTetrakinisiΙχνηλάτηςAuto control 4x4x-treme 4x44 - wheel driveΕλαστικά Κοκολάκης Λεσχη 4χ4 ΕκαληΑττικη λεσχη 4χ4Αλλοι??
καλημερα. εχω ενα τζιμνακι και εγω και μπηκα μολις σημερα εδω.δεν διαβαζω αρκετα τον τελευταιο καιρο και θα ηθελα να ρωτησω γιατι δυο φορουμ σε jimny?το jimnyclub εχει και λεσχη απο πισω με καταστατικο. εσεις εχετε κατι αντιστοιχο??
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. αληθεια δεν περιμενα τοσες πολλες.καλο αυτο. το σιγουρο ειναι οτι δεν εκατσα να γραψω ποστ τετοιο που θα πρεπει να προσεχω τις διατυπωσεις για να μην θεωρηθω προκλητικος. σε καμια περιπτωση. απλα μια απορια εξεφρασα και .....μου την πεσατε ολοι μαζι.any way.!!!!!!!!!! καταλαβαινω ισως καποια πικρια .οσο για τον jimnys γνωριζω και εμαθα οτι ηταν μελος του αλλου συλλογου.το οτι ηταν αντιπροεδρος δεν λεει και τιποτα.ο αντιπροεδρος ειναι το μονο μελος των ΔΣ που δεν κανει τιποτα .ετσι jimnys???
Αντε πάλι μια απο τα ίδια......Πάντως φίλε Nicksi σου επιβάλλεται σιωπηρό ban γιατί άργησες να απαντήσεις.....και ότι εσυ φταις για όλα Να μην επαναληφθεί
Γιωργαρε, για πρωτη φορα, δε θα ζητησω συγγνωμη για την αργοπορια της απάντησης...
Παράθεση από: nicksi στις Μάιος 02, 2006, 10:19Γιωργαρε, για πρωτη φορα, δε θα ζητησω συγγνωμη για την αργοπορια της απάντησης... BAN γιατί είπε τον chriska Γιώργαρο
Παράθεση από: GiwrgosTH στις Μάιος 02, 2006, 17:59Παράθεση από: nicksi στις Μάιος 02, 2006, 10:19Γιωργαρε, για πρωτη φορα, δε θα ζητησω συγγνωμη για την αργοπορια της απάντησης... BAN γιατί είπε τον chriska Γιώργαρο Παίξε Γιωργάκη...... Ρε πότε θα πάμε για βραστή.....Χαθήκαμε.....
απλά να κανονίσουμε όοοοοοολα τα παιδάκια μαζί να πάμε να φάμε κανένα κοψίδι κάποια στιγμή.
Παράθεση από: GiwrgosTH στις Μάιος 03, 2006, 10:00 απλά να κανονίσουμε όοοοοοολα τα παιδάκια μαζί να πάμε να φάμε κανένα κοψίδι κάποια στιγμή.ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα παιδακια χαζα χαζα μαζευονται εσενα εχουμε να σε δουμε ......