Αποστολέας Θέμα: ποιο 4χ4 διπλοκαμπινο?  (Αναγνώστηκε 1885 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitris31

• Jimny
ποιο 4χ4 διπλοκαμπινο?
« στις: Απρίλιος 26, 2010, 22:12 »
ειμαι αναμεσα σε isuzu d-max  η    mitsubishi L-200
τι προτεινετε και τι ξερετε για αυτα
2500 η 3000
j12

Αποσυνδεδεμένος kbaboysis

• NewsLetter
  • Jimny
Απ: ποιο 4χ4 διπλοκαμπινο?
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 27, 2010, 00:00 »
ειμαι αναμεσα σε isuzu d-max  η    mitsubishi L-200
τι προτεινετε και τι ξερετε για αυτα
2500 η 3000
j12

Εχω 2μερη εμπειρια απο dmax το καινουργιο και το 3λιτρο και το 2.5. Αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι αν κοιταξεις για αυτο
παρε το 3λιτρο.Εχει πολυ μεγαλη διαφορα.Απιστευτη δυναμη τρελες ροπες και αβιαστα και ανετα ταξιδια.Πολυ χαμηλη καταναλωση 8.5 στα 100.
Ενα πολυ σημαντικο αρνητικο εινια τεραστιο για μεσα στην πολη, και για off road οτι για ενα μαμα jimny εμποδιο ειναι παιχνιδακι, για ενα dmax ειναι βουνο (τουλαχιστον στα στενα κομματια και τα νεροφαγωματα).

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 27, 2010, 15:59 »
Παρε το navara με τα 200 αλογα...δεν υστερει πουθενα και ειναι πολυ ανετο...το οδηγαω σχεδον καθε μερα.Τωρα απο αυτα τα 2 που αναφερεις, θα προτιμουσα το L200
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος 100%HUNTER

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • SUZUKI JIMNY "THE BEST THERE IS"
    • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 27, 2010, 21:24 »
Είναι και τα δύο πολύ καλά οχήματα!!! Βλέπω μερικά d max στο δρόμο στυμένα και μου φένονται πολύ άγρια, όμως πρίν λίγες μέρες είδα ένα L 200 τούμπανο!! Άσε που θα σκεφτόμουνα την ανταλλαγή του με το jimnako  ha . Από ότι γνωρίζω στο δρόμο είναι και τα δύο τέλεια. Δηλαδή δέν καταλαβαίνεις ότι είναι διπλοκάμπινα. Από offroad, σχεδόν τίποτα. Κολλάνε σχεδόν παντού! Αυτό που δέν γνωρίζω είναι, πιό είναι το πιό δυνατό??? Είναι δύσκολο να συγκρίνεις αυτούς τους δύο κινητήρες. Άν είχα να επιλέξω, θα έπερνα το isuzu το 30άρι
HUNTING IS LIFE