0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτε θα το δούμε??
Μαλλον πάω για kaiman αν και δεν τα γουστάρω για άλλους λόγους... μετά την βόλτα, μου την έχουν δώσει τα slick λάστιχα μου...
ετσι ξεκιναγε η συνεχεια του τρακ. ΡΟΥΣΣΟ RULES
Αμα θες και να πας και να περάσεις και να γυρίσεις, η λύση είναι BF Mud-Terrain T/A? KM2
Παράθεση από: tsoula στις Δεκέμβριος 13, 2009, 18:39Αλλά για συμπαράσταση να βγει η διαδρομή, φούντωσα το τζάκι, έψησα και λουκάνικα για τους άντρες στον Αι Γιώργη. χαχαχα ναι και σε πίστεψα οτι εσυ αφενός εφτασε σε λογική ώρα για να προλάβετε να ψήσετε και αφετέρου ασχολήθηκες κι όλας....δεν παίζει με τίποτα...Ρε αι κιου ραδίκι, σιγά μην άντεχα σε σκηνή στον Αι Γιώργη, στο Σούνιο φούντωσα το τζάκι και έψησα, σε συμπαράσταση είπα. Ασε που πήγε τσάμπα η συμπαράσταση γιατί μερικοί μάλλον κρύωσε η μου.άρα τους και την πέσαν σε κοντινή μασαμπούκα. Ο Θωμάκος με συμπαραστάτη το πάλεψε στη συνέχεια και χάρηκαν.Αλλά η καλή στο Τελέθριο ? μας ? τους ? τις ? περιμένει να δώση την ηδονή της. ( νύχτωσες σε τμήμα της, Σεπτέμβρη παρέα με Θωμά και Νάσο θυμίσου)Υ.Γ. Εχει και συνέχεια η άφιξη σε Τελέθριο (απλά τοίχος = λάιτ)
Αλλά για συμπαράσταση να βγει η διαδρομή, φούντωσα το τζάκι, έψησα και λουκάνικα για τους άντρες στον Αι Γιώργη. χαχαχα ναι και σε πίστεψα οτι εσυ αφενός εφτασε σε λογική ώρα για να προλάβετε να ψήσετε και αφετέρου ασχολήθηκες κι όλας....δεν παίζει με τίποτα...