Αποστολέας Θέμα: H1N1 - Προσοχή στα εμβόλια  (Αναγνώστηκε 13267 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: H1N1 - Προσοχή στα εμβόλια
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 04, 2009, 16:39 »
Μπράβο Χάρη.

Επειδή έθιξες αυτό το θέμα...Γιατί πραγματικά όλους μας ενδοιαφέρει,έστω και πληροφοριακά! ;)

Παράθεση
--------------------------------------------------------------------------------
ερωτηση: εχει κανεις κανενα γνωστο που να εχει γριπη;;;

εχει κανεις κανενα γνωστο γνωστου που να τον ξερει κ να εχει γριπη;;;;

τελος παντων εχετε δει κανεναν αρρωστο;;;;
              camel  η γυναικα σου στο νοσοκομειο εχουν κρουσμα;;;;;     απορια εκφραζω!!!!!!!!!!!

Γιώργη εμένα η κουμπάρα μου φίλε,βγήκε θετική στις εξετάσεις που έκανε μετά απο πυρετό που δεν έπεφτε!Και απ ότι μου είπε σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο...! :)
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος george36

• Jimny
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 05, 2009, 16:51 »
εισαι ο πρωτος που βρεισκω γιαννη , να γνωριζει καποιον

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 05, 2009, 18:08 »
εισαι ο πρωτος που βρεισκω γιαννη , να γνωριζει καποιον

Γιατί νομίζεις οτι εγώ το περίμενα... bhe
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος LIAKAROS

• Jimny
  • FAST AND ACCURATE
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 06, 2009, 08:04 »
Εμενα ειχε την γριπη ο αδερφος της γυναικας μου(ο οποιος ειναι και καρδιοπαθης) και μαλιστα κολλησε και το 6 μηνων αγορακι τους...

Ενταξει τιποτα το δραματικο,πυρετος γυρω στο 39 για 5 μερες λιγος βηχας και απο τους δυο...ολα καλα παντως,τιποτα το ανησυχητικο.

Δεν ξερω τι αγωγη τους εδωσαν απο το νοσοκομειο,παντως ηταν πολυ καθυσηχαστικοι...

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 06, 2009, 20:09 »
Θα το πω ωμα κ ξερα...
ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ Ε ΤΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Κ ΦΕΤΟΣ!!!(Μην μου πει κανενας φετος πεθαναν 10 παραπανω)
ΑΠΛΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ONLINE ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Μου θυμιζει ενα περιστατικο στο αγροτικο μου οταν ειχε πεθανει ενας 35χρονος απο ανακοπη...
Οι κωλοφυλαδες εγραφαν...Θανατος απο ανακοπη 35 χρονου...ελα ομως που κανεις δεν ειπε το ιστορικο κ την καθημερινη δραστηριοτητα του εν λογω θανοντα...

ΤΟΥ ΔΕ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ(ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ-ΧΟΙΡΩΝ) Made in Usa...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ(Guillain Barre)* ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΟΚ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ AKΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ Κ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΝΕΥΡΟΠΑΘΕΙΑΣ...

*Στην φωτο που εχω σκαναρει απο το βιβλιο σε προηγουμενο post μου το αναφερει κ στους τοτε εμβολιασμους...το χαμε ξαναπει...
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...
και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!