Αποστολέας Θέμα: Φορητός εργάτης  (Αναγνώστηκε 2555 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Φορητός εργάτης
« στις: Ιούλιος 20, 2009, 23:25 »
   Γεία σας, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά ενός φορητού εργάτη. t4  Πάντως επειδή το έψαξα λίγο δεν νομίζω οτι είναι πολλοί που έχουν καταλήξει σε αυτή την λύση. Πάντως προσωπικά πιστεύω οτι έχει αρκετά πλεονεκτήματα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι πρακτικός στην δύσκολη στιγμή που θα χρειαστεί. Ακόμα δεν ξέρω και που πιάνει στο αυτοκίνητο μπροστά, γιατί πίσω διάβασα οτι μπορεί να πιάσει στον κοτσαδόρο αν και δεν είναι η καλύτερη λύση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
Απ: Φορητός εργάτης
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 24, 2009, 18:21 »
Ο φορητός εργάτης είναι καλός ... αλλά όπως το είπες δεν είναι καθόλου πρακτικός οταν είσαι στην δύσκολη στιγμή....

Σιγουρα όμως σε μία περίπτωση που πρέπει να τραβήξεις το αυτοκίνητο στο πλάι ή απο πίσω μπορεί να είναι μια λύση...

Μπροστά μπορείς να τον βάλεις με ενα μικρό ιμάντα στις δέστρες σου...  ή να σε τραβήξει ένα αλλο αυτοκίνητο...

Με τον δικό μου φορητό έχω τραβήξει απο 80 μοιρες γωνία jimny  και το έβγαλα....
αν σκοπέυεις να ασχοληθεις με το offroad λίγο παραπάνω ...θα σου πρότεινα 100% έναν σταθερό εργάτη..

Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
Απ: Φορητός εργάτης
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 25, 2009, 23:07 »
  Φίλε Majestix με προβληματίζει ιδιαίτερα  ??? η τοποθέτηση του μόνιμου εργάτη ειδικά σε πρώτη φάση για 3 λόγους.
α) γιατί το Jimny δεν έχει και κανέναν τεράστιο κινητήρα οπότε φαντάσου να έχω πόσα πράγματα φορτωμένα, το σκυλόκουτο από πίσω ( καθότι κυνηγός ) και τον εργάτη και να πρέπει να φτάσω Σέρρες και εκτός του ταξιδίου σε καθημερινή βάση θα κουβαλάω ένα επιπρόσθετο βάρος γύρω στα 35Kg
β) γιατί σκέφτομαι όλα αυτά τα κόψε ράψε και η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν και κατα πόσο θα μου κάνουν καλή δουλεία και γ) γιατί ακριβώς όπως είπες και εσύ ο φορητός εργάτης έχει το σαφέστατο πλεονέκτημα ότι μπορεί να σε τραβήξει προς όποια μεριά θες.
   Αυτό που με προβληματίζει όμως με τον φορητό εργάτη είναι κατα πόσο είναι αρκετά δυνατός για τις απαιτήσεις που έχουμε από αυτόν. Εσύ τι φορητό εργάτη έχεις και τι ελκτικής δύναμης και γενικά είσαι ικανοποιημένος;