0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτος απο τις αντιστρεπτικες του βελγου για χρηση σε 6+ υψος υπαρχει αλλη εταιρια που να εχει κατι αντιστοιχο?Εννοειται πιο φθηνη λυση.Μπορει να γινει κατι με τις μαμα ωστε να μπορουν να χρησημοποιηθουν κ σε 6+ υψος?
Yeap.Παναρ. Υπαρχει κατι εκτος απο αυτη του Βελγου?
Παράθεση από: panosd στις Μάιος 09, 2008, 01:52 Yeap.Παναρ. Υπαρχει κατι εκτος απο αυτη του Βελγου?Για φτιαχτές ξέχνα το έχω 2 και κάθονται στην αποθήκη....όταν είδα κάποιες να σπάνε εν κινήσει τις έβγαλα. Απλώς του Βέλγου είναι δοκιμασμένες Plug'n'play αν βαριέσαι τις αμφίβολες πατέντες.
Παράθεση από: Michalis στις Μάιος 09, 2008, 18:45Παράθεση από: panosd στις Μάιος 09, 2008, 01:52 Yeap.Παναρ. Υπαρχει κατι εκτος απο αυτη του Βελγου?Για φτιαχτές ξέχνα το έχω 2 και κάθονται στην αποθήκη....όταν είδα κάποιες να σπάνε εν κινήσει τις έβγαλα. Απλώς του Βέλγου είναι δοκιμασμένες Plug'n'play αν βαριέσαι τις αμφίβολες πατέντες. το εχω δει και εγω το εργο με τις φτιαχτες
Εμαθα οτι ο αμοργιανος κανει τις μαμα ρυθμιζομενες.Ξερει κανενας τπτ για αυτο?Αλλιως θα αφησω τις μαμα οπως ειναι επανω.Με +6 σηκωμα πιστευω να αντεχουν.Γιατι η τσεπη μου δεν αντεχει για αυτες του βελγου.(2 τεμ.)