Γαρίδες με Κάρρυ
Συνδυάζεται υπέροχα με ρύζι basmati!
Τύπος πιάτου : Κυρίως πιάτο
Τύπος κουζίνας : Έθνικ
Τρόπος παρασκευής : Τηγάνι
Τύπος συνταγής : Μαλάκια
Υλικά
Για 4 άτομα
400 γρ. γαρίδες χωρίς τα τσόφλια
2 κουταλιές της σούπας κάρρυ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα
1 χούφτα μαϊντανός ψιλοκομμένος για γαρνίρισμα
Βάζουμε το λάδι σ' ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Μετά από 2-3 λεπτά ρίχνουμε το κάρρυ και ανακατεύουμε καλά. Μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις γαρίδες και τις ντομάτες. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμα και ρίχνουμε τον μαϊντανό. Σερβίρουμε τις γαρίδες μας πάνω σε ρύζι basmati.
Πηγή: toarkoudi.gr