Αποστολέας Θέμα: Ζητείται Jimny Hard Top  (Αναγνώστηκε 8358 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 27, 2007, 17:42 »
Αλλα θα μας πεις εσυ ρε Κωσταντινε και αλλα ο μπαρμπας σου...... ασε καλυτερα να μας τα πει αυτος....
Ο Γιαννης τι ειναι ..θειος σου?
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος ARMADAHELLAS

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 27, 2007, 18:25 »
Ποιος Γιαννης?? ???

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 27, 2007, 21:49 »
Λιαν συντομως το φαξ θα σταλει στα τηλεφωνα που δοθηκαν.
Επισης για οποιον ειναι δισπιστος , μπορει να παρει και στα τηλεφωνα της εταιριας και να πει οτι εχει μιλησει μαζι μου (Κωνσταντινος) και να ζητησει οποιαδηποτε πληροφορια.

Ευχαριστω. Φιλικα Κων/νος Βασιλικος.

Καλε μου φιλε... δεν τιθεται θεμα δυσπιστιας... Ειναι απλα θεμα σοβαροτητας και εμπιστοσυνης που μας δειχνουν οι φιλοι μας εδω, σε αυτη τη παρεα... Εμεις παλι απο τη μερια μας, πρεπει να ειμαστε υπευθυνοι για τη καθε παρουσιαση που γινεται μεσα απο το forum, ειδικα οταν αυτη αφορα επαγγελματιες, ειναι πολυ ευαισθητα θεματα αυτα!!!  ;)
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος nastyzuki

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 28, 2007, 11:34 »
Σορρυ ..δεν παιρνω κανενος το μερος...Φορεσα το πολυεστερικο τις Αρμαδας...το 2001....εφαρμοζει ακομα τελεια υστερα απο αυτα που εχει τραβιξει μαζι μου(και καθε καλοκαιρι βγαινει και ξαναμπαινει τον οκτωμβρη)...οι κ.Γιωργος και Κ.Νικος...(τα αφεντικα) ηταν εξηπιρετηκοτατοι...το εφεραν και το περασαν στο εργαστηριο μου...καθως και αλλες 3 κουκουλες που εχω παρει απο αυτους...μια για 410(μπηκε to 98)..και 2 για vw caddy(μπηκαν το2003).....αφου εχετε τα τηλ...παρτε τους και μιληστε.....τι καθεστε και τα "βαζετε" με ενα παιδι 16 χρονων???να βοηθησει ηθελε......οσο για τιμες...σιγουρα ειναι οι καλυτερες που προσφερονται εξω....και σιγουρα ικανοποιουν καθε επιθημια και γουστο.....εδω τους εβαλα και μου κανανε ειδικες ενισχυσεις....και ουτε κιχ δεν ακουσα, που τους εβαλα και αλλαζαν καλουπια...για ενα μονο hard-top..... φιλικα τα λεω...το κατε ιδιαν δουλευει καλυτερα... μαζευτητε οι ενδιαφερομενοι...και πιγεντε και μιλιστε   FACE TO FACE....αν και τις τιμες...τις βγαζει ο κ.Νικος.....Πιστευω να βοηθησα...Φικικα Νικος.
poke me...and i'll become a nastier nastyzuki......Bratotrellos certificated

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 28, 2007, 16:10 »
Σορρυ ..δεν παιρνω κανενος το μερος...Φορεσα το πολυεστερικο τις Αρμαδας...το 2001....εφαρμοζει ακομα τελεια υστερα απο αυτα που εχει τραβιξει μαζι μου(και καθε καλοκαιρι βγαινει ....γουστο.....εδω τους εβαλα και μου κανανε ειδικες ενισχυσεις....και ουτε κιχ δεν ακουσα, που τους εβαλα και αλλαζαν καλουπια...για ενα μονο hard-top..... φιλικα τα λεω...το κατε ιδιαν δουλευει καλυτερα... μαζευτητε οι ενδιαφερομενοι...και πιγεντε και μιλιστε   FACE TO FACE....αν και τις τιμες...τις βγαζει ο κ.Νικος.....Πιστευω να βοηθησα...Φικικα Νικος.

Eυχαριστουμε για τα καλα σου λογια Νικο! ;)

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 28, 2007, 16:13 »
Λιαν συντομως το φαξ θα σταλει στα τηλεφωνα που δοθηκαν.
Επισης για οποιον ειναι δισπιστος , μπορει να παρει και στα τηλεφωνα της εταιριας και να πει οτι εχει μιλησει μαζι μου (Κωνσταντινος) και να ζητησει οποιαδηποτε πληροφορια.

Ευχαριστω. Φιλικα Κων/νος Βασιλικος.

Καλε μου φιλε... δεν τιθεται θεμα δυσπιστιας... Ειναι απλα θεμα σοβαροτητας και εμπιστοσυνης που μας δειχνουν οι φιλοι μας εδω, σε αυτη τη παρεα... Εμεις παλι απο τη μερια μας, πρεπει να ειμαστε υπευθυνοι για τη καθε παρουσιαση που γινεται μεσα απο το forum, ειδικα οταν αυτη αφορα επαγγελματιες, ειναι πολυ ευαισθητα θεματα αυτα!!!  ;)

Το καταλαβαινω και συμφωνω μαζι σας.Για να γινονται σωστες δουλειες πρεπει ολες οι προυποθεσεις να ειναι στην εντελεια.
Οπως ειπα συντομα θα σας στειλουμε το φαξ , απλα τον καιρο αυτο υπηρχαν αρκετες δουλειες στη μεση και για αυτο δεν το εχουμε στειλει ακομα.
Φιλικα Κωνσταντινος.

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
Ζητείται Jimny Hard Top
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 28, 2007, 20:28 »
Ποιος Γιαννης?? ???

Φιλε μου πλακα σου εκανα....ρωτα τον θειο σου τον Νικο
(η τον πατερα σου )για εμενα....... πες του οτι μηλησες με τον Δημητρη απο την Καλαμπακα..... κακος που εγραψες οτι εγραψες μεχρι τωρα....... εσυ απο την πλευρα σου το εκανες με ολη την καλη θελυση αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.....δωσε καποιες πληροφοριες για τα πραγματα σας  ( που για εμενα ειναι οτι καλυτερο εχω βρει στην αγωρα) και μεχρι εκει...Αν καποιος θελει ας παρει τηλ να μαθει...........
Αυτα απο μενα.
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας