Παρέα,μοιράζομαι μαζί σας την σημερινή μου συζήτηση με έναν άνθρωπο ο οποίος προσωπικά μου φάνηκε σοβαρός και τον ένιωσα να ξέρει το τι λέει...
Όσοι με γνωρίζετε ,θα έχετε καταλάβει οτι μηχανολογικά είμαι σκράπας οπότε θα μεταφέρω ακριβώς την κουβέντα που κάναμε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και εαν κάνω κάποιο λάθος παρακαλώ διορθώστε με.
Λοιπόν κοιτάμε εντελώς τυχαία το μοτέρ μου και ανοίγει το καπάκι του δοχείου με τα υγρά ψυγείου (παραφλού).Με φωνάζει και μου λέει "Γιάννο για κοίτα εδώ" και ουσιαστικά μου δείχνει το καπάκι με το σωληνάκι που τραβάει τα υγρά απο το δοχειάκι πρός το ψυγείο..."Τα βλέπεις τα άλατα που έχουν δημιουργηθεί φίλε?" .Του απαντάω ναι διότι πράγματι το σωληνάκι απο χρώματος μαύρο έχει γίνει 40% λευκό απο τα άλατα ( στίγματα λευκού και όχι κομμάτια άλατα).Μου απαντάει λοιπόν "Αυτό που έχεις φίλε Γιάννη εσύ το παθαίνουν το 99% των Jimny στο σύνολο τους...Αυτά τα άλατα περνούν σε όλο το σύστημα (ψυγείο,κινητήρας κτλ) και αυτό έχει ως συνέπεια κάποια στιγμή να σου βαρέσει το καπάκι.Εγώ το ξέρω γιατί τα έχω σκάσει ήδη τα 1600 €...Καλό είναι λοιπόν Γιάννο μια φόρα το χρόνο να κάνεις ένα καλό πλύσιμο στο ψυγείο σου και οι συγκεκριμένοι μάστορες μαζί με το ψυγείο πλένουν και τον κινητήρα εσωτερικά απο τα άλατα."
Θεωρώ οτι όλα αυτά μας κάνουν καλύτερους και πιο έτοιμους γι'αυτό και τα μοιράζομαι με εσάς...
ΥΓ.1 Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λέγεται Λάζαρος,έχει ένα Jimny αξιοζήλευτο (για έμενα πάντα),σίγουρα κατεβαίνει σε αγώνες...Του μίλησα για το jimnyclub.com (Θωμά μόνο εσύ γνωρίζεις πόσες φορές του το είπα
) και μου υποσχέθηκε οτι θα κάνει εγγραφή.Μου ανέφερε οτι το com το ξέρει φυσικά.Τέλος για εσάς που με ξέρετε τον ρώτησα το επώνυμο του το μόνο που δεν τον ρώτησα τον άνθρωπο είναι εαν έχει αδέλφια...
ΥΓ.2 Τον άνθρωπο αυτόν τον γνώρισε και o φίλος YiannisS και απ'οτι κατάλαβα του άφησε τις ίδιες εντυπώσεις που άφησε και σε μένα...
Ευχαριστώ και εάν σας κούρασα ζητάω συγνώμη