Αποστολέας Θέμα: λαστιχα αναγομωσης  (Αναγνώστηκε 1871 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimnovios

• Jimny
λαστιχα αναγομωσης
« στις: Μάρτιος 25, 2010, 02:25 »
ψαχνω 4αδα λαστιχα mud αναγομωσης διαστασεων 205/70/15  ή  215/75/15  ή  195/80/15 σε σχετικα καλη κατασταση. αν υπαρχουν και ζανταρισμενα, εχω 4αδα σιδερενιες ζαντες jimny αφορετες για ανταλλαγη μη μπαινουμε και σε κοπους.

Αποσυνδεδεμένος lker

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: λαστιχα αναγομωσης
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 25, 2010, 14:39 »
Αδερφέ αν δεν βιάζεσαι σου έχω λύση ... και εξηγούμαι ...
Φοράω Tagom Shark (πέλμα κάιμαν) σε διάσταση 205/75/15 (διαφορά από το 195/80/15 ... -1cm σε ύψος +1cm σε φάρδος) τα οποία έχουν γράψει περί τα 1200-1300 χιλιόμετρα και είναι σε ολοκαίνουργια κατάσταση (έχουν ακόμη τα κορδονάκια και την κίτρινη εργοστασιακή ρίγα).
Μέσα στο σκ θα πειραχθεί το τράνσφερ με λύση τύπου TrialJimny και αναγκαστικά πρέπει να ανέβω διάσταση  yah
Παράλληλα κοιτάζω και για τα καινούρια μου λάστιχα και πιστεύω μέτά τις διακοπές του πάσχα να τα έχω πάρει οπότε η τετράδα που φοράω θα βγεί στο σφυρί.
Τιμή αγοράς 360 τιμή πώλησης 300.
Αν ενδιαφέρεσαι στείλε πμ να συννενοηθούμε
Ευχαριστώ
Λευτέρης

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...

www.brat.gr

Always groovin 4WD moving!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk

Αποσυνδεδεμένος JM

• Jimny
  • η αλλιως johnmlrs...!
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 25, 2010, 17:23 »
Μέσα στο σκ θα πειραχθεί το τράνσφερ με λύση τύπου TrialJimny και αναγκαστικά πρέπει να ανέβω διάσταση  yah
Παράλληλα κοιτάζω και για τα καινούρια μου λάστιχα και πιστεύω μέτά τις διακοπές του πάσχα να τα έχω πάρει οπότε η τετράδα που φοράω θα βγεί στο σφυρί.
Τιμή αγοράς 360 τιμή πώλησης 300.
Αν ενδιαφέρεσαι στείλε πμ να συννενοηθούμε
Ευχαριστώ
Λευτέρης

συγνωμη που χαλαω λιγο το θεμα αλλα θα ηθελα φιλε μου να σε παρακαλεσω μολις ετοιμαστει το Jimny να μου ελεγες και εμενα σε καποιο αλλο θεμα για αυτη τη βελτιωση γιατι με ενδιαφερει.
κοστος,αλλαγες κτλ.

συγνωμη και παλι για αυτη την παρενθεση.

Αποσυνδεδεμένος lker

• Jimny
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 26, 2010, 13:46 »
Καλησπέρα!
Θα ανοίξω θέμα αδερφέ μου απλά δε θέλω να γράψω κάτι χωρίς να το έχω δοκιμάσει πρώτα στο αυτοκίνητο ...
Το όλο εγχείρημα θα γίνει μέσα στο ΣΚ οπότε Δευτέρα το πολύ Τρίτη θα ποστάρω λεπτομέριες και πρώτες εντυπώσεις  yah
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...

www.brat.gr

Always groovin 4WD moving!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk