Αποστολέας Θέμα: Παρέα?  (Αναγνώστηκε 1423 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Παρέα?
« στις: Νοέμβριος 05, 2009, 19:33 »
Έχει ένας συνάδελφος το Grand Vitara του 2003 και θέλει λέει να βάλει προβολείς ομίχλης...Μήπως έχει κανείς τίποτα?Μήπως ξέρει κανείς καμία άκρη γιατί στην αντιπροσωπεία του ζήτησαν 200 €?
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
  • You go Faster, I go Everywere...
Απ: Παρέα?
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 06:49 »
Έχει ένας συνάδελφος το Grand Vitara του 2003 και θέλει λέει να βάλει προβολείς ομίχλης...Μήπως έχει κανείς τίποτα?Μήπως ξέρει κανείς καμία άκρη γιατί στην αντιπροσωπεία του ζήτησαν 200 €?
Έχω άκρη αλλά Θεσ/νίκη...
Mountains, seas, somewere in between...

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 07:00 »

Καλά,άμα δεν βρούμε τίποτα στην Αθήνα,θα ρθούμε και οι δύο επάνω να πεταχτούμε και για καμία φάσα! yah yah yah Καλημέρα Μήτσο...
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
  • You go Faster, I go Everywere...
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 07:08 »

Καλά,άμα δεν βρούμε τίποτα στην Αθήνα,θα ρθούμε και οι δύο επάνω να πεταχτούμε και για καμία φάσα! yah yah yah Καλημέρα Μήτσο...

Welcome back, καλημέρα..!
Mountains, seas, somewere in between...

Αποσυνδεδεμένος dimisgv

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 11:23 »
υπαρχουν γνησια SUZUKI με 100 ευρω...
Δημητρης 6977167500