Αποστολέας Θέμα: body lift  (Αναγνώστηκε 1702 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mhtsos

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • jimakos kills all
body lift
« στις: Οκτώβριος 16, 2009, 20:15 »
body lift 3cm,αν υπαρχει ρε παιδια

Αποσυνδεδεμένος dt200r

• Jimny
  • xionia 2008
Απ: body lift
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 16, 2009, 21:12 »
file egw to ekana monos mou kai einai paneykolo θελει ελαχιστη δουελεια και τις λιγοτερες μετατροπες που μπορει να κανει καποιος αν κανει bodylift se ayto to αμαξι κοστος μην γελασεις 50 ευρο αλλα αρκετη προσωπικη εργασια

Αποσυνδεδεμένος mhtsos

• NewsLetter
  • Jimny
  • jimakos kills all
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 17, 2009, 14:48 »
εκοψες λαμακια?εχεις φοτο απο την δουλεια που εκανες?

Αποσυνδεδεμένος dt200r

• Jimny
  • xionia 2008
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 17, 2009, 15:20 »
στραβωσα λιγο λεβιε ταχυτητων εκανα 2-3 νεες τρυπες στους πλαστικους προφυλακτηρες για να ταιριαζουν  ξανα εβαλα απλες φαρδιες μεταλικες ροδελες εμποριου για αποστατες αν θελεις κατι πιο τελειο κοψε τεφλον σε μηχανουργειο
απλα μειωσα στο μισο τα ΄λαστιχα εδρασεως του κουβουκλιου πανω στο σασι και δεν χρειαστηκε να κανω καμια πατεντα με τις βιδες σανεκεινες που κανουν αλλοι οταν βαζουν κοιλοδοκο μιας και για +3 ποντους που εκανα εγω δεν θελει φτανει το υπαρχον μακρος της βιδας φωτο δυστυχως δεν εχω αν πιανουν τα χερια σου ειναι ευκολο να το κανεις εμενα για 5-6 ποντους μου ειχαν πει 1000 ευροπουλα αστρονομικο ποσο 0_21

Αποσυνδεδεμένος mhtsos

• NewsLetter
  • Jimny
  • jimakos kills all
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 18, 2009, 18:58 »
ευχαριστω πολυ,οσο για τα χερια μου πιανουν,απλα δεν το ειχα σκεφτει ετσι..τωρα φτιαχνω ενα προφυλακτηρα στυλ arb.και μια και το εχω μεσα,θα το κανω οπως ειπες.οσο για το χρημα που ανεφερες,ζητανε τρελα ποσα για απλα σιδερα!εμενα ο προφυλακτηρας θα μου εχει κοστισει 90ευρω

Αποσυνδεδεμένος dt200r

• Jimny
  • xionia 2008
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 18, 2009, 19:54 »
αν πιανουν τα χερια σας ασχολειθητε υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις και μονος σου δεν ειναι αναγκη να εισαι ο αινσταιν

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 19, 2009, 14:58 »
αν πιανουν τα χερια σας ασχολειθητε υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις και μονος σου δεν ειναι αναγκη να εισαι ο αινσταιν

+1 ;D
Nobody is perfect...except the captain!!!!