Αποστολέας Θέμα: Καλύμματα ταμπλό  (Αναγνώστηκε 4556 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dnm

• Jimny
Καλύμματα ταμπλό
« στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 02:25 »
Παιδιά έχω δει σε άλλα αυτοκίνητα και πραγματικά είναι ωραία (από αισθητικής πλευράς) αλλά και προστατεύουν το ταμπλό του μητσακου…Ξέρει κανείς που μπορούμε να προμηθευτούμε? Ψήνεται κανείς για ομαδική?

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Καλύμματα ταμπλό
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 10:47 »
Ομαδική έχει νόημα για κάποιο προιόν το οποίο κατασκευάζεται για την ομάδα, ενώ δεν βρίσκεται στην αγορά ως διαδεδομένο προιόν.

Για κάτι το οποίο ο κατασκευαστής του έχει φτιάξει 5000 κομμάτια και τα έχει μοιράσει σε μαγαζιά τύπου AUTOPLUS & PRAKTIKER, δεν νομίζω οτι θα πετύχεις έκπτωση σε λιγότερα από 500 κομμάτια.

Αποσυνδεδεμένος dnm

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 15:47 »
δηλαδη υπαρχει καλυμα ταμλο για τον μητσακο στην autoplus πχ ή στο πραπτικερ?

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 16:17 »
Δε ξέρω για τα συγκεκριμένα καταστήματα... Πάντως το είδα πρόσφατα σε Jimny... θα ρωτήσω και θα το γράψω...

Αποσυνδεδεμένος dnm

• Jimny
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 16:54 »
και εγω ειδα και συγκεκριμενα στα χανια αλλα δεν προλαβα να ρωτησω και δεν βρισκω.Πραγματικα το θεωρω πολυ χρησιμο gagdet

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 17:44 »
Εχω αγορασει εγω...
18 ευρω απο μαγαζι με αξεσουαρ..οχι αλυσιδα τυπου AUTOPLUS ενα απλο μαγαζι μονο που το εκανε παραγγελια κ πηγα να το παρω μετα απο 2-3 μερες σου δινει και κατι ταινιες διπλης οψεως για να μην φευγει αλλα δεν της εβαλα μια χαρα εκατσε κ ετσι...
Το μονο που θες ειναι να πεις το μοντελο κ το ετος κατασκευης...
Προστατευει το ταμπλο απο τον ηλιο(μιας κ στο παρμπριζ δεν εχω βαλει μεμβρανες)...
Πιστευω οτι σε ολα τα αξεουσαρ αυτοκινητου θα το βρειτε...

Ακομα ενα καλο gadget ειναι αυτο το δερματινο καλλυμα για το τιμονι μιας κ το τιμονι του μητσου μου θυμισε την ποιοτητα του προηγουμενου μου αυτοκινητου που μετα απο μερικα χρονια αρχισε να βγαινει στο χερι μου το υλικο του(γεμιζα κατι μαυρακια μικρα σκατουλακια)κ ηθελε αλλαγη η να βαλω αυτο το καλυμμα...ιδιως αυτο το κρινω πιο απαραιτητο γιατι σε καποιο post ειχα διαβασει οτι ενας φιλος του club πηγε για να ζητησει το τιμονι ΜΟΝΟ χωρις airbag κ του ζητησαν 100+ευρω για τον ιδιο λογο(οκ κλασικη suzuki-ειτε παρεις τιμονι απο cayenne ειτε απο jimny δεν εχει διαφορα-μια μερα πραγματικα θελω να κανω εναν υπολογισμο το κοστος ενος jimny κομματι κομματι απο την αντιπροσωπεια)...
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...
και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 22:17 »
Και εγώ έχω βρει κοντά στα 20 με 25 ευρώ και πιστεύω ότι κάνει καλή δουλειά.