καλησπερα το υλικο ειναι αλουμινιου δεν ξερω πιο κραμα ,ειναι ρεταλι απο πατωμα σε αεροπλανο cargo που επρεπε να αντικατασταθει, οποτε δεν to πληρωσα ,τωρα στραντζα ειχα στην δουλεια και το στρανζαρισα μονος μου,οσο για αυτι, συγνωμη αλλα δεν καταλαβενω τι ενοουν οι επιστημονες οταν το γραφουν!! τι εχω κανει αρκετα φαρδια και καλιπτη τα παντα απο κατω !!!!!!! στης τρυπες δεν το πετυχα με την πρωτη ( γιαυτο και της εχω κανει ετσι ψιλοκοφα που λενε)!! η μονη ατελια ειναι οτι ειναι μπακλαβαδοτο απο κατω (δεν ειναι λειο) (οποτε οι επιστημονες λενε οτι ψιλοκολαει στην λασπη ) αλλα γιαυτο και ειναι και πιο ισχυρη σε χτυπημα
τωρα αν πας σε μια στραντζα δεν νομιζω να σου παρει παραπανω απο 10-15 ευρω
για φυλλα αλουμινιου υπαρχουν ο ρεντας στον πειραια και ο μανουσαριδης στην ν ιωνια στο στενο εργασιας 2.
τα υλικα που πεζουν ειναι το αεροπορικο αλουμινιο Τ6 που ειναι οτι πιο σκληρο υπαρχει σαν κραμα και ξεκιναει απο 5 χιλ εως 8χιλ και εχει γυρω στα 10 ευρω το κιλο αλλα ειναι λιγο δυσκολο συγκολισιμο (δεν μπορει οπουδηποτε) και το κραμα 583 αυτο που λεμε και θαλασσης και ξεκιναει στης ιδιες διαστασης ειναι λιγο πιο μαλακο και μπορει να παει και στρανζα να κουρμπαρι λιγο και εχει 6.5 ευρω το κιλο!!!συγκολισιμο!!!! αυτα βγαινουν σε φυλλα 1.5Χ3 και υπαρχουν και ρεταλια εκει!!! τωρα για ενα κομματι 650Χ800 6 χιλ βγηκε 8.5 οποτε για το 583 κραμα πληρωνης 55ευρω!!!!!!!!ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!! οποτε αξηζει να την μελετησης και την φτιαξεις μονος σου οστε να δημιουργησης κατι με βαση της αναγκες σου που θα ειναι ανωτερο απο οτιδηποτε κυκλοφορει στην αγορα θα το εχεις φτιαξει μονος σου και θα αποφηγης και κατι μαγκες που κανουν αρπαχτες!!!
τωρα αν πας για αγορα ετοιμης δεν εχω καταλαβει απο το site το ξανθου που στηρηζει την ποδια του
απο την φωτο δεν ειναι και πολυ ευδιακρητο!!!και ενοω απο την μερια του οδηγου!!
πολυ τελεια σε στηριξη ειναι η ASFIR αλλα δεν ξερω το υλικο και το ποσο φαρδια ειναι και νομιζω δεν εχει και τρυπες για να αδιαζη. ριξε μια ματια στης φωτο του ΜΙΧΑΛΗ που την φοραει!! παντω οπτηκα αυτην γουσταρω!!
με την πρωτη ευκαιρια θα την βγαλω φωτο και θα την βαλω οστε να την δεις και φορεμενη