καλησπερα,ανοιξατε ενα πολυ ωραιο θεμα κ συνχαριτιρια,εγω εχω κανει βιολογικο καθαρισμο 2 φορες σε 2 διαφορετικες εταιριες...(ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ) για τον λογο οτι μολις χυθηκε καφες αρχισε να ''βρωμαει απαισια'' και οταν πηγα να το καθαρισω μονος μου ειδα οτι αρχιζε να φθειρετε η μοκετα μου,,,η τιμη μιας καινουριας μοκετας γνωριζουμε περιπου τι κοστος εχει?να το δωσω στην SUZUKI να κανει την τοποθετηση η να το στειλω σε καποιον αλλον?γνωριζουμε ολοι λογο της κρισης κ της ακριβειας της αγορας προσπαθουμε ολοι μας να κανουμε το καλητερο κ οσο γινετε και πιο οικονομικα...2ον εχω βγαλει τα πισω καθισματα εγω και εχω τοποθετηση κοντρα πλακε θαλασσης,με μονοση,και απο πανω με 4 πεταλουδες εχω τοποθετηση μοκετα και μεγαλες μαξιλαρες για να καθετε ανετα και καποιος πισω,αντι 2 μπορω πλεον μπορω να βαζω 3 ατομα πια...εχω και απιστευτο χωρο οχι μονο για αποσκευες...αλλα κ για βραδυνες περιπετειες...μονο που τριζουν τα πλαστικα και δεν ξερω τι μπορω να κανω γιαυτο...θα ηθελα την βοηθεια σας και την γνωμη σας για το προβλημα μου...ευχαριστω πολυ κ συγνωμη αν σας ζαλισα...!!!