0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ''... και σου μαθαίνουμε και την πατέντα στον εκκεντροφόρο για ροπή χαμηλότερα''...αυτό γίνεται και στον G13?
''... και σου μαθαίνουμε και την πατέντα στον εκκεντροφόρο για ροπή χαμηλότερα''
μαγκες το εχω ψαξει εγω θελει κινητηρα πλεξουδα εγκεφαλο το σασμαν απο το ignis και ενα μαστορα με @ρχιδι@!!! κοστος μονο για αυτα 2500ευρω + οτι παρει ο μαστορας. για μενα πιστευω οτι δεν αξιζει γιατι 1) θα εισαι παρανομος (απο κτεο) και 2) το παντρευεσαι δεν θα το παρει κανεις αν καποια στιγμη θελησεις να το δωσεις.το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε με τον κινητηρα που εχουμε?
Παράθεση από: DinDin στις Μάιος 01, 2008, 23:06Παράθεση από: ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ''... και σου μαθαίνουμε και την πατέντα στον εκκεντροφόρο για ροπή χαμηλότερα''...αυτό γίνεται και στον G13?και ποια είναι αυτή η πατέντα ωρέ παλήκαροι??
Παράθεση από: verse στις Μάιος 02, 2008, 14:40Παράθεση από: DinDin στις Μάιος 01, 2008, 23:06Παράθεση από: ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ''... και σου μαθαίνουμε και την πατέντα στον εκκεντροφόρο για ροπή χαμηλότερα''...αυτό γίνεται και στον G13?και ποια είναι αυτή η πατέντα ωρέ παλήκαροι??Περιμενε πρώτα να τσεκαριστεί και σιγά σιγά....όποιος βιάζεται γερνάει γρήγορα
Παράθεση από: IronΜan στις Μάιος 02, 2008, 14:41Παράθεση από: verse στις Μάιος 02, 2008, 14:40Παράθεση από: DinDin στις Μάιος 01, 2008, 23:06Παράθεση από: ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ''... και σου μαθαίνουμε και την πατέντα στον εκκεντροφόρο για ροπή χαμηλότερα''...αυτό γίνεται και στον G13?και ποια είναι αυτή η πατέντα ωρέ παλήκαροι??Περιμενε πρώτα να τσεκαριστεί και σιγά σιγά....όποιος βιάζεται γερνάει γρήγορα Νόμιζα οτί το είχατε καθαρίσει το θέμα!!!! Έχω υπομονή