Το παρακατω, μου ηρθε μολις σημερα με email! Aν και προσωπικα δε χρησιμοποιω τα ΜΜΜ (δυστυχως), το θεωρω αρκετα "εξυπνο" και πρακτικο, ιδιαιτερα στους δυσκολους καιρους που περναμε και που ισως καποιοι σκεπτονται και το παραμικρο εξοδο ...:
"Παίρνω την πρωτοβουλία να σας πω μια σκέψη μου και να σας προτείνω κάτι για το καλό όλων των αθηναίων που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Απ΄ότι ξέρετε από 1 του Μαΐου ισχύει το νέο ενιαίο εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού για 1.30 ώρα.
Η μετακίνηση μας όμως μπορεί να κρατήσει το πολύ μισή ώρα ιδικά στο μετρό και μετά να πετάξουμε το εισιτήριο γιατί δεν έχουμε άλλη μετακίνηση να κάνουμε ενώ μπορεί για άλλη μια ώρα το εισιτήριο να ξανά χρησιμοποιηθεί κανονικότατα.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.
Δηλαδή ενώ βγαίνετε από το μετρό, λεωφορείο, τραμ κτλ και δεν θα χρησιμοποιήσετε άλλο το εισιτήριο γιατί δεν το δίνετε σε έναν συμπολίτη μας που μπαίνει στο μετρό ας πούμε και δεν έχει εισιτήριο το έχετε σκεφτεί !!!!
Σκέπτεστε όλοι που βγαίνουν από το μετρό να το δίνουν σε ένα άλλο και όχι να το πετούν τι καλό που θα κάνουμε σε κάποιον συνάνθρωπο μας που και τα 80 λεπτά τα μετρά κάθε μέρα και που ξέρετε αύριο μπορεί να είστε εσείς αυτός που θα σας δώσουν ένα εισιτήριο στο χέρι !!!
Αθηναίοι οργανωθείτε για το καλό όλων μας !!!!!!!!!!
Εάν την ιδέα μου την ακούτε σωστή δια δώστε το παντού και με οπίων τρόπο μπορείτε γιατί μόνο όταν το μάθει ο πολύς κόσμος τότε θα γίνει πραγματικότητα !!!!!!!
Αρχίστε κιόλας από σήμερα και κάντε μια Αθήνα πιο ανθρώπινη λέγοντας καλημέρα σε έναν συμπολίτη μας και δίνοντας του το εισιτήριο σας και πιστεύω ότι και το χαμόγελο που θα πάρετε θα είναι μια μεγάλη ικανοποίηση!!!"